Sutienul-prosop, o nouă modă care face ravagii pe Internet


Un sutien creat de o antreprenoare din Los Angeles a stârnit o mulţime de reacţii pe reţelele de socializare. Cum arată sutienul-prosop şi ce promite el să facă?

Avem o mulţime de modele de sutiene, însă o antreprenoare din Los Angeles s-a decis că trebuie să vină cu ceva nou pe piaţă, deoarece niciunul dintre modelele existente nu rezolva problema transpiraţiei. Aşa că Erin Robertson a creat sutienul-prosop sau aşa numitul sutien "Ta-Ta Towel" care a stârnit o mulţime de reacţii pe internet, unii fiind de părere că este un produs absolut demenţial, în vreme ce alţii l-au catalogat ca urât şi inutil.Practic, acest sutien-prosop se pune ca o eşarfă şi susţine sânii cu ajutorul unor margini elastice.

Creatoarea lui susţine că este deosebit de util şi pentru femeile care sunt însărcinate sau alăptează, deoarece este fabricat dintr-un material fin care absoarbe foarte bine eventualele scurgeri de lapte.Prețul unui Ta-Ta Towel este de aproximativ 45 de dolari (173 de lei). Ţi se pare util sau consideri că este o altă fiţă fashion care nu merită atenţie?

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod