Show-ul Victoria's Secret 2018. 30 de ținute spectaculoase

În fiecare an, brandul de lenjerie intimă Victoria's Secret strânge pe aceeași scenă "îngeri" cu forme perfecte, pentru una dintre cele mai spectaculoase și extravagante prezentări de modă ale anului.
Show-ul Victoria's Secret este urmărit anual de 800 de milioane de telespectatori, iar organizarea spectacolului în sine costă în jur de 12 milioane de dolari, o sumă uriașă având în vedere faptul că o prezentare de modă are un cost estimativ de 1 milion de dolari.

Cele mai faimoase modele ale momentului defilează în cadrul show-ului, castingul fiind unul cât se poate de exigent. La ediția din anul acesta, desfășurată joi, 8 noiembrie, la New York, modelele care au atras atenția tuturor au fost surorile Bella și Gigi Hadid, dar și cea mai bună prietenă a lor, Kendall Jenner, una dintre surorile starletei Kim Kardashian.

Anul acesta, Elsa Hosk a fost aleasă să defileze în prețiosul sutien încrustat cu diamante, care are o valoare de un milion de dolari. 

Adriana Lima, una dintre veteranele show-ului, a anunțat că se va retrage și a defilat joi seară în cadrul ultimei sale prezentări pentru Victoria's Secret.
Modelul, cu ochii în lacrimi, și-a luat la revedere de la public.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod