Se poartă dungile! 25 de outfituri pe care trebuie să le încerci

Dacă sunt combinate corect, aceste piese în dungi pot să transforme complet o ţinută. Descoperă cum să porţi hainele în dungi şi care sunt cele mai bune asocieri pe care le poţi face!
Sunt printre cele mai trendy imprimeuri pe care le poţi aborda în acest sezon, iar dacă le combini corect, dungile pot să-ţi ofere instant un look cool şi relaxat. Din multitudinea de printuri pe care le avem la îndemână trebuie să cunoşti câteva trucuri care te ajută să faci cele mai bune alegeri.

Ţinutele în dungi pot să îţi avantajeze silueta, însă trebuie să ştii pe care să le alegi. Dacă vrei să creezi un efect de alungire şi să pari mai suplă, alege piesele vestimentare cu dungi verticale.
În schimb, dacă vrei să ai mai mult volum în zona bustului este de preferat să alegi piesele în dungi orizontale. Dungile orizontale vor conferi mai mult volum, astfel că nu vor fi foarte potrivite pentru persoanele care au câteva kilograme în plus, dar extrem de utile pentru cele care au sânii mici.

Este de preferat să optezi pentru piesele vestimentare cu dungi subţiri, negre, bleumarin sau albastru deshis pe un fond alb. Aceste piese vestimentare vor arăta impecabil atunci când sunt combinate cu elemente simple şi într-o culoare ca să nu încarci ţinuta.


Alege printul vedetă a acestui sezon şi cumpără 2-3 piese vestimentare în dungi pe care să le poţi mixa după bunul tău plac! Ca să ştii cum să le combini îţi prezentăm câteva outfituri din care să te inspiri.

Foto: pinterest.com
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod