Rochii de seară lungi - Ce să porți în 2018

A început sezonul evenimentelor speciale, iar dacă ești în căutarea unor ținute elegante, trebuie să știi ce rochii de seară lungi se poartă în 2018
Descoperă câteva dintre cele mai interesante tendințe pentru acest an.

Rochii de seară lungi cu aplicații florale

Potrivite în special pentru sezonul primăvară-vară, rochiile lungi de seară cu aplicații florale sau botanice se numără printre tendințele majore ale anului 2018. Poți purta materiale cu aplicații florale delicate, mici, în nuanțe pastelate, dar și pe cele cu imprimeuri masive, statement, care atrag toate privirile. 

Rochii lungi din materiale fluide

Materialele delicate precum voal sau saten sunt incluse de majoritatea designerilor în colecțiile de rochii lungi pentru acest an. Sunt deosebit de elegante și feminine, ceea ce le transformă în alegeri perfecte pentru evenimentele speciale la care vei participa în 2018.
Nuanțele nude precum roz pal, crem, bej arată excelent în această variantă de rochii lungi din materiale vaporoase, dar sunt în tendințe și culorile puternice precum roșu, albastru cobalt, galben intens, violet sau tonuri de verde închis.

Rochii de seară lungi cu crăpătură adâncă

Dacă îți dorești o ținută sexy, dar nu ești adepta unui decolteu adânc, atunci poți opta pentru o rochie lungă cu crăpătură îndrăzneață. Astfel de modele au crăpături până aproape de coapsă, fiind opțiuni bune pentru petrecerile mai puțin formale. Nu uita să păstrezi un echilibru elegant, astfel încât să alegi o rochie cu crăpătură adâncă, dar fără un decolteu prea adânc.

Rochii de seară lungi din materiale strălucitoare

Strălucirea este un element de bază în modă 2018, în ceea ce privește ținutele de seară. Rochiile lungi cu detalii din paiete, aplicații strălucitoare sau materiale în nuanțe metalice sunt perfecte dacă vrei să atragi toate privirile la petrecerea la care ești invitată.
Nu este necesar să optezi pentru o rochie acoperită integral cu paiete, ci poți alege o rochie lungă cu detalii strălucitoare în partea superioară sau pe fustă. De asemenea, rochiile din materiale cu strălucire metalică arată excelent în variantă plisată. 

Rochii lungi cu volane

Volanele sunt detalii interesante, aflate în tendințe în 2018. Vei arăta spectaculos într-o rochie lungă cu volane masive în zona fustei, dar poți purta de asemenea o rochie cu detalii realizate din volane mici și delicate în partea de top. O altă variantă sunt rochiile cu un umăr gol și cu volan masiv în partea decupată, care echilibrează perfect lookul. 

Rochiile din materiale transparente

Fie că alegi o rochie din voal, dantelă sau alte metarile cu o transparență delicată, în mod sigur nu vei da greș. Anul acesta sunt în trend rochiile de seară transparente.
Nu înseamnă neapărat să ai o ținută transparentă indecentă, ci să incluzi materiale transparente care să-i ofere rochiei tale un plus de mister și un aer diafan. De exemplu, poți alege o rochie cu fustă acoperită cu un start din tule sau voal, sau una cu top din dantelă transparentă cu zone opace.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod