Pantofii leopard, ultima mare tendinţă

Fie că vorbim despre încălţămintea din sezonul acesta, fie că ne gândim mai departe la cea pentru sezonul următor, trebuie să spunem că cea mai importantă tendinţă este cea animal print. Evident că aceasta merge mai departe, la haine, însă nimic nu este mai plăcut pentru o femeie decât să discute despre pantofi.

Aşadar, fie că vorbim despre cizme, mocasini, ghetuţe, balerini, sandale sau pantofi, piesele animal print îţi vor asigura statului pe care ţi-l doreşti atunci când mergi la o petrecere sau o simplă plimbare prin oraş.

Atenţie, însă, că pe lângă mirajul acesta pe care-l poartă, pantofii realizaţo din animal print sunt extrem de pretenţioşi atunci când vine vorba despre asortat.
Sfatul designerilor este să laşi toată atenţia să cadă pe aceste piese, cu o personalitate debordantă, şi să alegi piese vestimentare mai puţin spectaculoase, tocmai ca ţinuta ta să se nu se transforme într-un adevărat fiasco.
1 din 17

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Oana pe 4 Feb 2013, 11:24
    Animal print pentru acest model

    M-am gandit sa-mi fac acest model de pantof cu piele animal print leopard.Cum v-i se pare? http://www.pantoficustil.ro/Pantofi-casual-gri-metalizat_p2016.html

    0
    0

  • Laura pe 4 Ian 2012, 00:10
    Pantofi bestiali

    Am gasit cei mai frumos pantofi pe www.tya.ro, sunt de vis.

    0
    2

  • Neagu Elena pe 21 Oct 2011, 11:36
    pantofi in tendinte

    sunt adepta shopingului online si am gasit un site de pantofi cu livrare in 24 h si cu modele ff frumoase. www.pantofiplus.ro

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod