O tânără a muncit 400 de ore pentru a realiza o rochie de bal din bandă adezivă, inspirată de pandemie. A devenit virală

Banda adezivă este un ajutor important în orice casă. Te ajută să repari tot felul de lucruri, să împachetezi și chiar să-ți faci manichiura, dacă ne amintim de modelele nail art interesante care se fac cu bandă. Dar cine s-ar fi gândit că poți face o rochie de la zero din bandă adezivă colorată?
Se pare că este posibil și există chiar și o competiție pe această temă. O companie americană producătoare de bandă adezivă realizează anual un concurs al cărui premiu este o bursă de studii de 10.000 de dolari.

Concursul se adresează elevilor de liceu, care trebuie să realizeze folosind banda adezivă o rochie sau un costum pe care să-l poarte la balul de absolvire. Anul acesta s-au înscris peste 110 participanți, dar unul dintre ei s-a făcut remarcat și a atras atenția tuturor cu creația sa.

Peyton Manker, în vârstă de 18 ani, este elevă în ultimul an la un liceu din Sparta, Illinois, și a decis să-și încerce norocul la concurs.
Adolescenta este pasionată de pictură, citit și drumeții, însă cea mai mare pasiune a sa este designul vestimentar.

Inițial, Peyton a vrut să facă o rochie dedicată lui Leonardo da Vinci, unul dintre favoriții săi. Însă a venit pandemia, iar balul de absolvire și festivitățile au fost anulate. Astfel că adolescenta a pus în aplicare planul B. A decis să realizeze o rochie cu o temă inspirată de COVID-19. A avut o bănuială că nimeni nu se va gândi să facă asta și în acest fel ar avea o șansă în plus să se facă remarcată.
Drept urmare, s-a pus pe treabă!

Citește și: O adolescentă și-a creat și pictat singură rochia de bal. Rezultatul e spectaculos și a devenit viral pe rețelele de socializare!

Rochia cu tema COVID include scene din viața în timpul pandemiei, mesaje de încurajare și referiri la diferite situații care au avut loc în timpul pandemiei. Printre acestea se numără imagini cu elevi care fac lecții online, oameni purtând măști de protecție și o imagine în care sunt omagiați eroii din linia întâi, printre care medici, asistente sau muncitori.

În afară de rochia din bandă adezivă în nuanțe de albastru și auriu, Peyton a făcut și o mască pentru față, o poșetă în formă de coronavirus și accesorii precum cercei, clame de păr sau brățară, toate din bandă adezivă.

A avut nevoie de 400 de ore de muncă pentru a face rochia și a consumat 41 de role de bandă adezivă.
Asta înseamnă aproape 17 zile de muncă și 750 de metri de bandă adezivă. Rochia este de-a dreptul spectaculoasă, iar imaginile cu rochia postate de mama lui Peyton pe rețelele de socializare au devenit rapid virale. 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod