Modă: Cum să-ţi îmbraci iubitul ca să te mândreşti cu el

Pentru mulţi bărbaţi, hainele sunt doar un moft, iar moda este o preocupare strict feminină. Însă, cu puţin ajutor din partea noastră, ei ar trebui să înţeleagă că, de cele mai multe ori, ţinutele pe care le poartă sunt o carte de vizită.

"Analizăm în primele 7 secunde şi suntem analizaţi, pe baza hainelor şi a atitudinii, din punct de vedere al competenţei, succesului, pasiunii, educaţiei sau stilului de viaţă. Chiar și în timpul liber. În orice domeniu, epocă sau ţară, hainele au comunicat înainte ca noi să rostim primele cuvinte.

Moda trece, stilul personal rămâne şi vă poate deschide sau închide uşi în domeniul profesional sau personal. Fie că ne referim la o întâlnire de business, abordarea unei femei frumoase sau simpla încredere în noi înșine că suntem bine îmbrăcați", spune Alex Drăgan, consilier vestimentar SARTO made to measure.

În această vară, iubitul nostru trebuie să poarte haine din fibre naturale (bumbac, in sau mătase), sacouri colorate sau în carouri, batiste şi alte accesorii care scot orice ţinută din anonimat.

"Acordaţi atenţie culorilor folosite în ţinută, căci acestea au un efect puternic şi este important să se potrivească cu noi şi cu starea de spirit pe care o avem în momentul respectiv. Totodată, culorile au efecte psihologice şi fiziologice pe care nu le conştientizăm, cu un mare impact însă asupra celor cu care intrăm în contact", spune Alex Drăgan, consilier vestimentar SARTO made to measure.
 

De asemenea, nu trebuie să-i lipsească imprimeurile, dungile sau sneakers viu coloraţi.

"Joggerii, pantalonii de stradă inspiraţi de modelul celor purtaţi la antrenamnet, nu trebuie să lipseasacă din garderoba de primăvară-vară. Alături de ei, recomand “chinos”, pantaloni din bumbac, slim fit şi coloraţi care înlocuiesc cu succes jeanşii. Cămăşile sunt caracterizate, în acest sezon, de culoare şi imprimeuri. Pentru încălţăminte, pantofi sau sneakers, recomand variantele viu colorate, galbenul, coraiul sau verdele crud fiind vedetele sezonului", ne sfătuieşte Adina Buzatu, stilist TRENDS.

1 din 14

SARTO made to measure

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod