Meghan Markle a purtat un imprimeu aproape identic cu unul purtat de Prințesa Diana

Meghan Markle și Prințul Harry și-au făcut în mod neașteptat aparița la nunta verișoarei lui Harry, Celia McCorquodale, care a avut loc duminică în Lincolnshire, Anglia.
După ce a purtat numai culori neutre pentru aparițiile sale publice recente, de această dată Ducesa de Sussex a surprins optând pentru o rochie cu imprimeuri florale în nuanțe de alb și albastru, o creație Oscar de la Renta.

Rochia petrecută, din material fluid, în nuanțe relaxante, este perfectă pentru o nuntă de vară. Respectând stilul regal clasic, Meghan a asociat ținuta cu o pălărie de tip fascinator albă, pantofi cu vârfurile decupate și un clutch asortat. 

Ducesa de Sussex a arătat fără îndoială impecabil, dar ceea ce a atras atenția a fost asemănarea ținutei sale cu una aproape identică purtată de Prințesa Diana.

În 1986, pe când Harry avea numai doi ani, Prințesa de Wales a purtat o tunică semnată Catherine Walker cu imprimeu asemănător în nuanțe de alb și albastru în timpul unei vizite oficiale în Arabia Saudită.
Versiunea look-ului său includea o pereche de pantaloni albi, pantofi albi cu talpă joasă și cercei în formă de semilună. Potrivit Daily Mail, un follower al contului de Instagram @loveprincessdiana a fost cel care a remarcat similaritățile dintre ținutele purtate de Prințesa Diana și Meghan Markle.



Este posibil ca ținuta lui Meghan Markle asemănătoare cu una purtată de Diana să fie o pură coincidență, dar nu ar fi exclus să fie un look planificat. Ducesa de Sussex a declarat în numeroase rânduri că este un mare fan al regretatei Prințese Diana.
Potrivit unei prietene din copilărie a lui Meghan, citată de biograful regal Andrew Morton, soția lui Harry ar fi spus că vrea să fie "Prințesa Diana 2.0"

Ducesa a ales să onoreze memoria Prințesei Diana și în ziua nunții, prin intermediul câtorva alegeri vestimentare. Voalul lung purtat de Meghan este un tribut adus ținutei purtate de Diana în ziua nunții sale din 1981. De asemenea, cea de-a doua rochie purtată de Meghan Markle în ziua nunții, cu un guler înalt, amintește de ținutele preferate de Diana.
Ducesa de Sussex a împrumutat chiar și un inel de cocktail cu aquamarine din colecția de bijuterii a Dianei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod