Fundite si flori in ritm de balet

In acest sezon vom fi invadate de haine in culori vesele, inflorate, de designuri inspirate din tutu-urile balerinelor si de cat mai multe bentite si fundite. Aceasta moda, stil "Lolita", pigmenteaza culoare si viata in sufletul fiecarei femei.



click pentru a vedea mai multe poze
Florile de toate culorile si formele, readuse din tendinta hippie a anilor '70 se reintorc intr-o forma stilizata, gen Barbie. Cel mai iubit imprimeu al acestei primaveri este favorit rochiilor vaporoase si sexy, conform caselor de moda Versace, Celine si Dolce&Gabbana, insa se accepta si pe taioare, mai ales pentru casa a carei fondatoare a creat acest termen - Chanel.

Funditele - improvizate dintr-un cordon, o cravata sau o esarfa - sunt foarte pretuite in sezonul cald conform caselor Emporio Armani, Luis Vuitton sau Miu Miu. Indiferent de metoda prin care iti vei atasa la tinuta fundita (la o camasa), cordonul (la o rochie) sau esarfa (la un trench), vei fi la fel de romantica si irezistibila.

click pentru a vedea mai multe poze



click pentru a vedea mai multe poze
Inspirate din tutu-urile balerinelor, cu motive flamenco sau scotiene, elegante sau sport, fustele scurte care se deschid ca un trandafir din mai multe petale sunt o tendinta fierbinte in acest moment. Stilul balet mai este adoptat si in rochiile transparente de un alb imaculat care ne aminteste de prima balerina din "Lacul lebedelor".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod