Flip-flops, cea mai trendy creatie in materie de incaltaminte

Cameron Diaz, Nicole Riccie, Jennifer Aniston, Jessica Simpson, Paris Hilton, Britney Spears, Heidi Klum si Gwen Stefani sunt numai o parte dintre vedetele de la Hollywood care adora acest gen de incaltaminte.
Cameron Diaz, Nicole Riccie, Jennifer Aniston, Jessica Simpson, Paris Hilton, Britney Spears, Heidi Klum si Gwen Stefani sunt numai o parte dintre vedetele de la Hollywood care adora acest gen de incaltaminte. Sunt comozi, usor de asortat, merg perfect in aceste zile caniculare la imbracamintea vaporoasa, pantaloni scurti, chiar si blugi, pentru cine ii suporta acum.

Asadar, concluzia este simpla. Flip-flopsi sunt ultima moda de incaltaminte casual. Colorati, intr-o varietate de modele si printuri, piesele care fac parte din colectia de vara 2010 sunt de neratat daca vrei sa fii in trend.

Simpli papuci...


Daca nu stii ce sunt aceia flip-flopsi, te rog sa te gandesti la papuci sau la slapi. Stiu ca pana acum erai obisnuita sa porti acest gen de incaltaminte la plaja sau in...
casa, insa acum moda nu mai cunoaste restrictii, permitandu-ti sa-i folosesti ori de cate ori vrei sa te simti confortabil.

Combinatiile vestimentare pe care le poti face atunci cand esti incaltata cu o astfel de pereche de papuci sunt foarte multe, iar acest lucru te va face cu siguranta sa te simti foarte bine. Fie ca alegi sa porti pantaloni, salopeta, fusta scurta, rochie vaporoasa, costum de baie si pareo, pantaloni scurti sau... o camasa stransa in talie cu o centura, toate acestea si multe altele vor fi combinatii reusite.

Plini de culoare...


Si la capitolul culoare lucrurile stau la fel de bine. Veseli, pastelati, imprimati, desenati, flip-flopsii te vor scoate cu siguranta din anonimat.
Daca te gandeai ca acest gen de incaltaminte nu poate fi purtat decat de femeile inalte, cu picioare lungi, iti spun ca te inseli. Creatorii s-au gandit si la reprezentantele sexului frumos care nu au tocmai 1,70 si au inventat flip-flpsii cu toc sau cu talpa ortopedica.

Atentie: Piciorul va parea mai lung daca alegi flip-flopsi cu toc mai putin inalt.

Exista mai multe variante ale acestui tip de incaltaminte. Daca vrei sa mergi pe plaja, in parc sau la supermarket, ii poti alege linistita pe cei din cauciuc, in schimb daca te indrepti catre o petrecere sau catre o intalnire, sfatul nostru este sa-i alegi neaparat pe cei din piele.


O buna afacere...


Asa cum iti spuneam si la inceputul materialului, multe dintre vedetele de la Hollywood adora acest tip de incaltaminte si atunci cand "ii prind" isi achizitioneaza cateva perechi. Cea mai indrazneata insa este Giselle Bundchen, care atunci cand i-a descoperit si-a dat seama ca pot fi o afacere profitabila. Asadar, modelul si-a creat o linie personala, pe care a numit-o "Ipanema". Modelele, care se vand in peste 6 milioane de perechi anual, contin imagini tribale inspirate din legendele indiene.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • iza pe 18 Iun 2010, 17:08
    shopping placut fetelor !

    papucii costa intre 20-24 $ . ;) http://us.havaianas.com/womens-sandals/

    0
    0

  • Lala pe 17 Iun 2010, 15:20
    Ipanema

    De la Office Shoes din orice mall

    0
    0

  • anina lichi pe 17 Iun 2010, 15:06
    superr

    doresc fliperii albi cu talpa ortopedica...ms

    0
    0

  • ENE VALENTINA pe 17 Iun 2010, 14:04
    Flip-flops

    spunetine un sait de unde putem sa-i cumparam

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod