Elena Gheorghe prezintă cele mai hot ținute pentru această vară

Pentru toate iubitoarele de modă: stilurile și ținutele de vară de la bonprix vă vor cuceri cu siguranță, mai ales că există colecții potrivite pentru fiecare dintre noi. Anul acesta Elena Gheorghe este parte din noua campanie de vară și ne inspiră cu alegeri simple și dezirabile, deoarece moda trebuie să fie accesibilă și să ni se potrivească perfect.

Feminine, îndrăznețe și colorate: tendințele sezonului cald au invadat deja revistele de modă și feed-urile influencerilor. Am pregătit pentru voi o listă de dorințe inspirată din garderoba Elenei Gheorghe. Fie că adori culorile expresive și puternice sau ești fană ținute monocrome, aceste 5 piese merită atenția ta! Este ocazia perfectă pentru a-ți reîmprospăta garderoba și a crea ținute noi, pline de inspirație. Soare, energie, bucurie - iată esența verii! Aruncă o privire pe bonprix.ro și lasă-te surprinsă de noutățile fierbinți!

 

Rochia cu nasturi

Nu trebuie să îți petreci vacanțele într-o vilă din Toscana pentru a purta o rochie în stilul sexy și natural „dolce far niente”. Tu decizi cât de îndrăzneață este ținuta deschizând câțiva nasturi sau purtând-o cu o bluză tricotată ton sur ton.

A se asorta cu tocuri seara sau cu cizme stil cowboy ziua.

Caftan maxi din viscoză

Ideal pe plajă peste costumul de baie dar și la o plimbare de weekend sub o geacă subțire din denim alb, această piesă versatilă se potrivește cu aproape orice tip de accesorii. Poartă-l întotdeauna cu sandale flat și oferă-i un aer elegant alături de o curea tip lanț și o micro geantă.

Co-ord. Stilul este cartea ta de vizită și ai bifat deja clasicul costum cu blazer+pantaloni. Cămașa+fusta mini este combinația magică pe care trebuie să o încerci acum! Perfectă pentru orice siluetă, această combinație pastelată te va prezenta onorabil atât în situații formale precum o petrecere sau o ceremonie, cât și la birou sau în timpul liber.

În acest sezon, costumul este noul trening.  
 

Rochia cu umerii goi

Am putea dedica întregi capitole stilistice în care să elogiem această piesă extrem de romantică, însă sumarizăm pentru voi cele 2 variante care au cucerit inima stiliștilor:
Ultra sexi, mini și care urmează fidel linia corpului, și varianta maxi care lasă loc fanteziei.

Pantaloni lejeri cu talie înaltă

Lungesc optic silueta, te fac să pari mai suplă și sunt extrem de comozi. Variantele din bumbac sau poplin colorat oferă o infuzie de tinerețe și energie oricărei garderobe.

Poartă-i cu geci din denim, bustiere, sacouri XL sau cu cămăși diafane din dantelă.

Găsește-ți inspirația pentru moda de fiecare zi și intră pe bonprix.ro ca să descoperi puterea culorii, a imprimeurilor îndrăznețe și a rochiilor vaporoase.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod