De 8 ori mai sexy!

Vrei sa iti surprinzi iubitul, sa impresionezi la o petrecere sau sa fii mereu curtata? Daca ai raspuns "da" la cel putin una din aceste intrebari, atunci inseamna ca un plus de sex-appeal poate fi elanul de care ai nevoie pentru mai multa incredere in frumusetea si forta ta interioara.

Poarta o piesa banala de imbracamine intr-un mod neasteptat

Asta nu inseamna neaparat sa faci o "declaratie de moda" precum purtarea jachetei pe dos... ci sa adaugi un strop de personalitate unei tinute banale. De exemplu, iti poti sufleca pantalonii capri, poti sa porti o cravata stilizata sau o esarfa cu pene.

Nu neglija "efectul decolteu"

Un decolteu impozant probabil va atrage iremediabil toate privirile interlocutorilor sub nivelul barbiei tale...
insa acesta este un risc pe care pur si simplu va trebui sa ti-l asumi daca vrei sa creezi o aparitie de efect. Poarta un sutien cu sustinere "performanta" sau, de ce nu, un push-up si nu-ti "asorta" decolteul la o fusta mini sau la pantaloni scurti. Este o limita foarte fina ce departajeaza "classy" de "trashy".

Adauga o palarie

Cel mai seducator accesoriu retro, imprumutat din stilul masculin, este cu siguranta palaria. In primul rand iti trebuie multa indrazneala sa te afisezi cu una, si in al doilea rand sa-ti asumi imaginea de femeie fatala pe care ti-o confera. Adapteaza-ti coafura in funtie de forma fetei tale. Pentru fata ovala si rotunda se recomanda parul drept si desprins, sau coafat in bucle rebele, iar pentru fata patrata sau in forma de diamant se recomanda prins intr-o "coada de cal".


Accesorizeaza-te cu cercei stil candelabru

Renunta la orice alta bijuterie, strange-ti parul la spate si asigura-te ca machiajul tau va fi in nuante neutre, cu un strop de "glam". Acest look este irezistibil cand porti o bluza sau o rochie cu umerii dezgoliti si un coc mai mult sau mai putin elaborat. Acesta este cu siguranta un stil pentru "seri de neuitat".

Metalizeaza-te!

Negrul este intradevar cea mai sexy non-culoare... dar daca iti doresti ca tinuta ta sa emane o luminozitate aparte, indreapta-ti atentia catre auriu, argintiu, si catre nuanta cuprului. Alege-ti piese vestimentare cu croiala simpla in tonuri ce iti flateaza culoarea pielii. Rolul principal este jucat de textura materialului si de culoarea acestuia, nu neaparat de model.
Daca ai ales aceasta varianta, poti sa fii mai restrictiva in privinta machiajului si a bijuteriilor pentru a-ti lasa tinuta sa straluceasca intr-un mod unic.

Adopta un look exotic

Pantalonii trei sferturi in stil "harem", bluzele brodate migalos si rochiile inflorate in culorile citricelor iti adauga un plus de charm oriental si parfum exotic. Insa in sezonul acesta, cele mai indragite tendinte exotice provin din Africa, asa ca "imbratiseaza" accesoriile tribale si hainele de inspiratie safari.

Poarta ochelari de soare

Ochelarii de soare te invaluie intr-o alura de mister si senzualitate. Pe langa faptul ca acest accesoriu "must have" te protejeaza de influenta nociva a soarelui, arata mereu extraodinar, fie ca alegi sa-i porti cu o esarfa, sau chiar pe cap.


Poarta materiale ce invita la atingere

Uita tot ce ai auzit pana acum despre influenta hainelor de piele asupra fanteziilor masculine... Cele mai sexy materiale sunt acelea care invita la atingere, precum cashmirul, matasea si satinul. Simtul tactil al persoanei vizate va fi topit la atingerea unui texturi fine, moi si pufoase. Hainele confectionate din tesaturi pretentioase au un efect benefic si asupra starii tale de spirit.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod