Cum să porți un pulover supradimensionat. 30 de idei

În fiecare sezon rece, puloverele pufoase și confortabile devin vedetele ținutelor tale. Te protejează de frig și îți oferă o senzație plăcută de confort în zilele mohorâte.
De câțiva ani, puloverele și cardiganele supradimensionate sunt un trend important, iar sezonul toamnă-iarnă 2018/2019 nu face excepție. Nu doar că sunt foarte practice, dar arată și foarte bine și te ajută să obții ținute interesante zi de zi, dacă știi cum ce alte piese și accesorii să le asortezi. Iată câteva idei de purta puloverele și cardiganele supradimensionate:

Pulover supradimensionat și jeanși skinny

Pentru că un astfel de pulover este masiv și voluminos, este de preferat să-l asociezi cu pantaloni de tip skinny, care echilibrează look-ul. Fie că alegi o pereche de jeanși într-o culoare clasică denim, fie că optezi pentru unii negri, puloverul tău supradimensionat îi va completa perfect.
Chiar dacă puloverul este tricotat masiv, îl poți băga în pantaloni în partea din față, pentru a obține un efect vizual de alungire a siluetei. În funcție de stilul pe care vrei să-l obții, poți asorta cu ghete, botine, pantofi sport sau chiar pantofi cu toc.

Pulover supradimensionat și fustă scurtă

Poți obține o ținută interesantă dacă asociezi puloverul tău masiv cu o fustă scurtă. Rezultatul este un contrast inedit, care îi oferă look-ului tău un aer modern și nonconformist. Alege fuste mini, din denim, piele sau stofă, care ajung până la jumătatea pulpei. Asociază cu botine, cizme până la genunchi sau cizme lungi, peste genunchi. 

Fustă creion și pulover masiv

Și fustele creion se potrivesc excelent cu un pulover supradimensionat. Poți crea un look elegant și sexy folosind această combinație, care este o alegere bună pentru zilele friguroase în care vrei să porți fustă.
Asortează cu botine până la glezne, cu toc, pantofi stiletto sau chiar cu teniși, dacă îți dorești o ținută relaxată, de zi.

Rochie-pulover

Poți să folosești un pulover supradimensionat și pe post de rochie, iar rezultatul va fi o ținută feminină și sexy. Tot ce trebuie să faci este să alegi un pulover suficient de lung, care îți ajunge cel puțin până la jumătatea pulpei. Poartă-l cu pantofi cu toc înalt, botine sau cizme peste genunchi. Este o ținută potrivită și pentru o cină în oraș sau o petrecere informală.

Cardigan lung, tricotat masiv

Un cardigan lung și gros poate înlocui cu succes un palton sau o jachetă în zilele friguroase de toamnă. Îl poți asorta cu atât de multe ținute, încât poate deveni o piesă de nelipsit din gardeoba ta.
Alege un cardigan într-o culoare neutră, care se va asorta perfect cu orice ținută pe care o porți. Poți alege nuanțe de camel, gri, bej, crem, maro etc. Îl poți purta cu ținute formate din jeanși, tricou și pantofi cu talpă joasă, dar și cu top, pantaloni skinny și pantofi cu toc sau o rochie lejeră de zi și teniși. Dacă vrei să îți definești talia, prinde cardiganul cu o curea sau un cordon.

Pulover supradimensionat și pantaloni sau fustă din piele

Pentru că sunt două materiale care contrastează puternic, asocierea dintre piele și tricotajele masive este inedită și îți oferă un look modern. Poartă puloverul tău supradimensionat cu o pereche de pantaloni sau colanți din piele, dar și cu fuste mini sau midi din piele. 

Pulover supradimensionat, blugi și pantofi sport

Este foarte simplu să creezi o ținută confortabilă de zi din numai trei piese: pulover tricotat masiv, blugi și pantofi sport. Alege pantalonii de tip skinny sau regular, în locul celor cu o croială mai largă, care accentuează efectul de volum.
Poartă ținuta cu teniși, sneakerși sau chiar espadrile.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod