Cum să porți denimul în această iarnă. 20 de ținute

Denimul se numără printre materialele vedetă ale acestui asezon. Află cum să îl porți pentru a obține ținute moderne și originale

Denim cu broderie

Jeanșii sau jachtele din denim cu broderii colorate au putut fi observate în cadrul colecțiilor toamnă - iarnă 2016 / 2017 prezentate la cele mai mari festivaluri de modă. Dacă îți dorești o pereche de jeanși care să iasă în evidență, atunci nu le evita pe cele cu broderii colorate, ce reușesc să le ofere un plus de feminitate acestor tip de pantaloni.

Denim uzat

Blugii cu zone rupte și uzate sunt de mult timp în tendințe. Dar provocarea pe care o aduce acest sezon sunt rupturile tot mai mari, care pot fi purtate într-un mod inedit.
Îmbracă un dres cu model de tip plasă pe sub jeanși și vei obține un stil interesant și chiar rebel. 

Blugi cu franjuri

Inspirate de stilul anilor '70, franjurile au avut un cuvânt important de spus în moda anului 2016. Rămân în tendințe și în această iarnă. Îi poți include în ținutele tale prin intermediul jeanșilor franjurați, care se vor asorta perfect cu ghetele și cizmele tale preferate.

Jachetă boyfriend din denim

Pe lângă jeanșii boyfriend care deja și-au făcut loc în garderoba celor mai multe femei, fiind foarte comozi și ușor de purtat, în acest sezon își face loc și jeacheta boyfriend din denim. Este vorba despre jacheta cu o croială largă, care se potrivește perfect cu ținutele relaxate din zilele foarte friguroase.
Pentru un plus de originalitate, alege un model cu broderie, mesaje imprimate sau insigne.

Fusta din denim

Asociată adesea cu moda anilor '90, fusta din denim a avut o revenire spectaculoasă în anul 2016. Poți purta fustele din denim chiar și iarna, iar asocierea cu cizmele peste genunchi, un alt trend major al acestui senzon, te va ajuta să faci față cu brio temperaturilor scăzute.

Cămășile din denim

Pe lângă cămașa clasică, largă și comodă din denim, pe care deja o stim de mulți ani, în această iarnă poți încerca și cămăși cu o croială feminină, realizate din acest material. Se potrivesc perfect cu fuste și pantaloni eleganți, dar și cu ținutele office.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod