Cum să arătați bine într-un costum de baie la piscină sau la plajă

Îmbrăcămintea modelatoare vă sculptează corpul în forma în care vă simțiți cel mai bine, cel puțin pe exterior. În timp ce îmbrăcămintea modelatoare sau shapewear de zi cu zi vă redă puterea asupra imaginii dvs., aceasta nu este ideală pentru orice situație.
Puteți purta shapewear la piscină? Da. Ar trebui? Nu. În schimb, alegeți un costum de baie modelator, conceput pentru a face modelarea în locul dumneavoastră.

Caracteristicile costumelor de baie care vă pot ajuta să obțineți forma corpului pe care o doriți sunt:
  • Textura - creată de falduri și încrețituri.
  • Culoarea - vă permite să accentuați cu culori strălucitoare și să minimalizați cu culori închise.
  • Linia - cum ar fi decolteurile, mijlocul și tăieturile de bikini pentru a crea silueta dorită.
Cum procedați pentru a alege un costum de baie modelator perfect care să vă facă să vă simțiți confortabil și care să se dubleze ca și shapewear?

Identificați zona pe care doriți să o vizați


Înainte de a putea selecta costumul de baie ideal, care combină perfect textura, linia și culoarea, va trebui să înțelegeți formele cu care lucrați.

Tendințele de modelare a corpului se concentrează în prezent pe subțierea și sculptarea diferitelor părți ale corpului. Haideți să facem un pas înapoi și să luăm în considerare efectele nuanțate pe care le puteți obține cu diferite stiluri de costume de baie. Este mai mult decât un simplu control al burticii.

Tipurile de corp ale femeilor variază, iar listele noastre de dorințe privind formele sunt pe cât de lungi, pe atât de specifice fiecărui individ în parte. Există atât de multe părți ale tale de sărbătorit, de la clavicule și gâturi elegante la brațe tonifiate și forme voluptoase.

Concentrați-vă pe a pune în valoare ceea ce vă place la corpul dvs. Care sunt părțile dvs. preferate ale corpului? Faceți un examen în oglindă în cea mai bună lenjerie intimă și catalogați părțile bune și cele care ar putea arăta mai bine. Notați zonele pe care le iubiți și cele care credeți că ar beneficia de un costum de baie modelator, de exemplu bustul, coapsele și burta.
Folosiți o bandă de măsurat moale pentru a vă lua toate măsurile și pentru a vă înțelege proporțiile. Folosirea unui ghid detaliat al mărimilor vă va ajuta să determinați mărimea potrivită pentru un costum de baie de damă.

Orientați-vă alegerile în funcție de silueta pe care doriți să o obțineți și respectați-vă mărimea reală. Nu măriți sau micșorați mărimea.

Modelați-vă burtica cu un costum miraculos cu talie înaltă


Linia lungă și continuă de la șold până la cutia toracică a unui costum de baie modelator cu talie înaltă creează o formă măgulitoare și alungită în zona abdomenului.

Acest tip de costum de baie accentuează curbele strânse ale liniei mediane și vă netezește burtica. Puteți uniformiza silueta cu culori închise, precum albastru marin și negru, care minimizează părțile mai puțin măgulitoare, în loc să atragă atenția asupra lor.

Plisarea și încrețirea pot crea, de asemenea, un efect de ondulație care vă trece ușor peste burtică, creând un aspect mai măgulitor. Dacă aveți nevoie de mai multă acoperire decât vă pot oferi slipurile de baie, o fustă cu talie înaltă este alegerea perfectă.

Amestecați și potriviți culorile pentru a pune în valoare formele pe care le iubiți


Tankinis sunt o invenție de costume de baie care maximizează culoarea și proporțiile pentru a crea forma pe care o doriți. Culoarea și modelul sunt una dintre cele mai ușoare modalități de a evidenția ceea ce vă place sau de a devia atenția după cum doriți.

Un tankini negru asortat cu un slip negru este elegant. În schimb, atunci când potriviți culorile solide închise cu un imprimeu floral, obțineți un aspect care este atât vibrant, cât și măgulitor pentru un trunchi mai lung.

O abordare alternativă este să folosiți color blocking. În funcție de plasarea culorilor și de contrast, color blocking poate crea un efect de slăbire. Luați în considerare blocurile de culori verticale pentru a subția și a alungii un cadru micuț. Poziționarea diagonală a culorilor pune în valoare formele.

Tankinii vă oferă acoperirea unui costum de baie dintr-o singură bucată cu versatilitatea unui bikini. Aveți posibilitatea de a crea o siluetă bine ajustată, în care vă simțiți cel mai bine.

Magia dungilor funcționează la costumele de baie


Există ceva mai măgulitor decât costumele de baie wrap și dungile bine plasate? Acestea evidențiază locurile în care corpul dvs. se restrânge în mod natural - scoțând în evidență proporțiile dvs frumoase.

Fie că sunteți mai plinuță și aveți nevoie de o centură, fie că sunteți mai atletică și căutați definirea formelor, stilurile de costum de baie modelator wrap sunt universal flatante. Fâșiile și textura pe care o creează acoperă burta și șoldurile pentru un efect de slăbire.

Modelele color block care imită contururile unui costum de baie wrap echilibrează perfect proporțiile torsurilor lungi. Ca stil, dungile îndrăznețe la jumătatea taliei vă pot oferi un aspect îngrijit și definit, perfect pentru relaxarea la piscină. De asemenea, acestea vă conturează secțiunea mediană și conferă mai multă textură și definiție zonei burticii, cum ar fi un costum de baie tropical întreg.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod