Cum arătau 18 vedete înainte de a deveni reginele stilului. Transformările sunt incredibile!

Starurile din aceste imagini le inspiră pe cele mai multe femei pasionate de modă să încerce stiluri și ținute noi, să adopte noi look-uri și să iasă din zona de confort.
Sunt apreciate de criticii de modă pentru ținutele lor impecabile, iar postările lor de pe rețelele de socializare strâng milioane de like-uri. Combinațiile vestimentare perfecte pe care le fac aceste vedete devin rapid adevărate „uniforme” pentru fashioniste și fane.

Însă nu a fost întotdeauna așa. De obicei, în spatele fiecărei vedete cu un stil vestimentar impecabil se află un stilist de top. Imaginile de la începuturile carierei sunt cele care ne demonstrează că celebritățile nu au fost întotdeauna un exemplu de stil.
Multe dintre ele au purtat la primele apariții publice ținute care lăsau mult de dorit și pe care sigur ar vrea să le șteargă din memoria colectivă.

În urmă cu 10-15 ani, aceste vedete erau în căutarea stilului personal și încercau să-și rafineze preferințele astfel încât să arate întotdeauna impecabil și să aibă un stil inconfundabil. Cele mai multe dintre ele au reușit, devenind adevărate style icons.
 
Foto: brightside.me 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod