Costumul de baie dintr-o singură piesă este în tendințe. 50 de modele purtate de vedete

De câțiva ani, costumele de baie dintr-o singură piesă sunt din nou la modă, iar vedetele par să iubească acest trend. Află ce modele să porți în vara 2018
Modelele în tendințe pentru acest sezon variază de la cele decupate, asimetrice și până la cele cu motive florale, buline sau cele cu zone franjurate.

Staruri precum Kylie Jenner sau Emily Ratajkowski poartă des costume de baie asimetrice dintr-o singură piesă, cu zone decupate. De asemenea, un model în tendințe este costumul de baie dintr-o singură piesă cu slip și sutien conectat printr-o fâșie subțire de material în zona abdomenului. Slipii care expun coapsele sunt, de asemenea, un trend major pentru această vară. Modelele Kendall Jenner și Bella Hadid postează des pe Instagram imagini în care apar purtând astfel de costume de baie. 

Dacă preferi stilurile ceva mai feminine, atunci poți alege costumele de baie cu imprimeuri florale.
Se poartă cele cu modele micro și flori de mici dimensiuni, care au un aspect romantic și delicat. Cântărețele Rihanna și Taylor Swift sunt două dintre celebritățile care au încercat acest look. 

Și volanele te ajută să obții un look feminin, în stil boho. Poartă un costum de baie decotrat cu volane în zona bustului dacă vrei să adaugi un plus de volum. Este o variantă foarte bună pentru femeile cu sânii mici. Iar dacă ai sânii mari, alege costumele de baie întregi dintr-o singură piesă, cu bretele groase, care îți vor oferi o susținere mai bună. Jennifer Lopez sau Beyonce apelează la acest truc pentru un bust cu aspect ferm.

Pentru un look sexy și îndrăzneț, atunci poți opta pentru costumul de baie dintr-o singură piesă cu un decolteu foarte adânc, care ajunge până în zona abdomenului.
Este o modalitate simplă de a expune mai multă piele atunci când porți un costum întreg. Kim Kardashian, Selena Gomez sau Jennifer Lopez sunt câteva dintre vedetele care preferă acest stil îndrăzneț.

Vara aceasta sunt în tndințe și costumele de baie dintr-o singură piesă de inspirație sport. Sunt ideale dacă îți place să fii activă pe plajă sau să practici sporturi nautice. Sunt foarte comode și îți permit să te miști în voie fără să stai cu grijă că ai putea avea parte de momente stânjenitoare. Vedetele poartă costume de baie de tip sport cu imprimeuri în partea din față, dar și costume inspirate din stilul anilor '90, așa cum sunt modelele de tipul "Baywatch", celebrul serial din acea perioadă.

Dacă vrei un costum de baie inedit, atunci poți opta pentru modelele cu detalii din plasă sau zone franjurate.
Kylie Jenner, mezina familiei Kardashian Jenner, își expune des formele în astfel de costume de baie dintr-o singură piesă. Sunt originale și în același timp sexy pentru că îți permit să-ți pui corpul în valoare dar fără să expui prea multă piele. 

Anul acesta, accentele metalice sunt un alt trend major în ceea ce privește costumele de baie. Poți opta pentru un costum dintr-o singură piesă realizat din material în nuanțe metalice sau cu reflexii. Iar dacă prea multă strălucire ți se pare intimidantă, atunci alege costumele de baie dintr-o singură piesă cu accente metalice. Acestea pot avea bretele, curea sau detalii în culori metalice precum argintiu, auriu sau cupru. Cântăreața australiană Iggy Azalea a ales să poarte un astfel de costum în această vară, în timp ce Kourtney Kardashian, cea mai mare dintre faimoasele surori de la Hollywood, a purtat costume de baie statement, realizate integral din materiale strălucitoare.

Descoperă 50 de costume de baie dintr-o singură piesă purtate de vedete.

Foto: Instagram
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod