Cinci modele de sneakers care nu ar trebui să lipsească din garderoba feminină

Pentru că o rochie vaporoasă poate fi purtată cu o pereche de sneakers asortată cromatic, iar o ţinută office poate fi completată cu sneakers negri sau gri, acest tip de încălţăminte îşi poate face loc în outfit-urile feminine, indiferent de stil şi de tendinţe, reprezentând must-have-ul din dulapul cu pantofi.
Simpli sau accesorizaţi, cu talpă joasă sau înaltă, sneakers este categoria de încălţăminte care oferă un design variat, funcţionalitate şi versatilitate. Cererea pieţei pentru modele cât mai inedite,  a condus la o extindere semnificativă a producţiei acestora, putând astfel să îţi procuri modele variate de sneakers care vor completa cu succes ţinutele tale.
 

Sneakers în outfit-ul feminin

 
Varietatea de modele de sneakers a generat includerea acestora în  cele mai interesante şi originale outfit-uri, astfel că pot fi combinaţi cu fuste sau pantaloni scurţi, cu rochii lungi şi strâmte,  fuste plisate sau cu o rochie midi. Chiar şi un costum formal va realiza  o imagine echilibrată  alături de perechea potrivită de sneakers, iar pulover-ul over-size purtat cu o pereche de pantaloni legging, se va potrivi şi el cu perechea preferată de sneakers.
Pentru a te asigura că ai mereu la îndemână perechea de sneakers care te va ajuta să îţi completezi un look, încearcă să acoperi toate palierele stilistice atunci când ţi-i procuri.

Sneakers tehnici pentru antrenamentul sportiv

 
Pentru a efectua un antrenament sportiv sigur şi eficient, nu ar trebui să îţi lipsească o pereche de sneakers tehnici, destinaţi spotului pe care îl practici. Pentru sporturile de sală alege un model cu talpă aderentă, pentru cele care implică viteză, optează pentru sneakers a căror talpă măreşte puterea de tracţiune, iar pentru baschet alege modelul care îţi va proteja glezna şi îţi va mări detenta. Te poţi îndrepta către tonuri neutre sau poţi alege să dai o notă de culoare look-ului tău sportiv.

Sneakers cu talpă înaltă

 
Foarte interesante şi inovativie, modelele de sneakers cu talpă înaltă sau chiar cu un toc mult înălţat, te vor ajuta să completezi inspirat o ţinută de zi formată dintr-o fustă vaporoasă şi un top.
Adaugă un rucsac practic şi ochelarii de soare, ţinuta ta devenind astfel ideală pentru o plimbare relaxată prin oraş sau pentru o masă servită pe terasa unui restaurant.

Sneakers în tonuri neutre

 
Dacă vrei să te simţi confortabil pe toată durata orelor petrecute la birou, alege să ai la îndemână o pereche de sneakers gri sau negri, pe care să îi porţi cu o pereche de pantaloni drepţi din in, un sacou şi o bluziţă uni. Se vor potrivi cu o mapă din piele sau cu un rucsac. Vei obţine un look formal foarte plăcut, comod şi extrem de modern.

Sneakers accesorizaţi şi coloraţi

 
Ţinutele urban-casual sunt cel mai des adoptate atunci când se doreşte un look potrivit ieşirilor în oraş.
Fie că mergi la un film sau petreci câteva ore în club, o pereche de sneakers imprimaţi poate reprezenta cea mai bună alegere. Cu talpă înaltă sau joasă, accesorizaţi cu sisteme de închidere cât mai variate, acest model de sneakers te va ajuta să dai personalitate ţinutei, purtându-i alături de pantaloni strâmţi şi topuri, pantaloni scurţi şi cămăşi colorate, fuste mini sau rochii tip cămaşă.

Sneakers albi

 
Este obligatoriu ca în dressing-ul tău să existe o pereche de sneakers albi. Se potrivesc oricărui cadru, conferă stil ţinutelor şi degajă tinereţe. Pot fi purtaţi la şcoală, la plimbare, pe durata unei călătorii sau atunci când vrei un look casual relaxat şi echilibrat. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod