Cele mai interesante ținute de la Coachella 2019

Festivalul Coachella a devenit una dintre ocaziile perfecte pentru ca pasionatele de modă să etaleze ținute interesante și nonconformiste.
Evenimentul muzical desfășurat în California, Statele Unite, strânge în același loc zeci de cântăreți și DJ și mii de participanți.

Ținutele purtate de fashionistele care participă la Coachella sunt inspirate în special de stilul boho-chic și are puternice influențe retro, ce amintesc de stilul hippie și generația flower power a anilor '60-'70.

Outfit-urile reprezentative pentru Coachella sunt de obicei sumare și includ sutiene sau bustiere în asociere cu fuste lungi și transparente, din dantela, voal sau tule.
Pantalonii foarte scurți și fustele mini sunt, de asemenea, piese de bază în ținutele purtate la acest festival de muzică. Rochiile maxi cu imprimeuri florale, asociate adesea cu bocanci, franjurii și materialele tricotate sunt alte elemente des întâlnite.

Ținutele cu aer rebel sunt completate de coafuri boho precum împletituri sau părul lăsat liber pe spate și accesorizat cu coronițe de flori sau accesorii cu aspect romantic. Glitterul și nuanțele metalice sunt de nelipsit din machiajul participantelor la Coachella.


Descoperă 30 de ținute interesante purtate la Coachella 2019.

Foto: Instagram
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod