Ce sandale se poartă în 2018?

Vara a venit mai repede decât ne așteptam și este ocazia perfectă de a include sandalele în ținutele noastre de fiecare zi. Află ce sandale se poartă în 2018
Modelele de sandale de inspirație retro sunt cele care domină tendințele anul acesta. Vom vedea stiluri inspirate din moda anilor '70, cu tocuri pătrate, talpă din plută sau împletituri din piele, dar și modele care ne amintesc de anii '90, precum sandalele cu tocuri mici și subțiri, de tipul kitten heels. 

Iată ce sandale se poartă în 2018:

Sandalele cu toc pătrat


Acesta este unul dintre cele mai puternice trenduri pentru anul 2018 în materie de sandale. Tocurile pătrate, groase, sunt inspirate din moda anilor '70, dar arată excelent în asociere cu ținutele moderne precum jeanși cu tiv franjurat, rochii diafane de vară sau fuste scurte. Cel mai mare avantaj oferit de acest tip de sandale este lejeritatea.
Le poți purta întreaga zi fără să te doară picioarele, pentru că tocul gros, pătrat, oferă multă stabilitate și un plus de confort, comparativ cu tocurile subțiri și înalte.



Sandale de tip mule

 

Pantofii mule există în numeroase variante, inclusiv sub forma sandalelor perfecte pentru vară. Închise în partea din față și cu vârful ascuțit, sandalele mule care se poartă anul acesta sunt predominant în culori puternice și din materiale cu o strălucire discretă, satinată. Optează pentru tonuri intense de roz, mov, albastru sau galben dacă vrei o pereche de încălțări statement, care să atragă toate privirile. Poți alege varianta de sandale mule cu toc kitten, care sunt de asemenea în trend vara aceasta.

Dacă vrei ceva mai confortabil, atunci ai opțiunea sandalelor mule cu talpă joasă.



Sandalele transparente

 
Realizate din plastic PVC transparent, aceste sandale îți oferă un look original și nonconformist. Atât baretele, cât și tocul pot fi transparente, iar efectul obținut este cât se poate de interesant. Sunt o modalitate excelentă de a upgrada orice ținută. Le poți asorta perfect cu rochiile lejere de vară, dar se potrivesc de minune și cu ținutele tale de plajă.




Sandale cu toc kitten

 
Îți mai amintești de pantofii cu toc mic și subțire care se purtau în anii '90? Ei bine, au revenit în tendințe în 2018 și se pare că sunt un trend major. Sandalele cu toc kitten sunt o combinație perfectă de feminitate, eleganță și confort, motiv pentru care sunt atât de ușor de asortat și purtat.
Tocul mic îți oferă mai multă stabilitate, astfel că poți purta o astfel de pereche de sandale de dimineața și până seara, fără să te doară picioarele.




Sandalele cu inel pe deget

Din colecția ta de sandale pentru această vară nu pot lipsi cele foarte comode, cu talpa joasă. Sunt perfecte pentru vacanțele în care vrei să vizitezi cât mai mult, dar și în zilele în care vrei să ai o ținută cât mai confortabilă și relaxată. În această categorie se înscriu sandalele fără toc, cu baretă în jurul degetului mare. Sunt inspirate de stilul sandalelor romane și sunt foarte ușor de asortat.


Sandalele grecești

Cu șnururi subțiri din piele care îți susțin piciorul și talpa joasă foarte comodă, aceste sandale inspirate de cele purtate de grecii antici sunt un alt trend important în ceea ce privește sandalele fără toc care se poartă în 2018. Le poți asorta cu rochiile de zi din in și denim care sunt în tendințe vara aceasta, dar și cu pantalonii scurți din blungi sau fustele mini.




Sandale în culori puternice

Indiferent dacă preferi sandalele cu toc sau cele fără toc, poți alege modele în culori puternice, un alt look care se poartă anul acesta. Sandalele în culori intense precum galben, mov, roz, verde sau albastru vor reuși să ofere un accent aparte ținutelor tale. 



Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod