Ce jachete se poartă în această iarnă: 7 idei

Dacă îți pregătești garderoba pentru iarnă, este obligatoriu să știi și care sunt jachetele în tendințe pentru acest an.
Nu mai este mult până ce vremea foarte rece se va instala, astfel că acum este momentul ideal să-ți cumperi haine călduroase, dar care îți completează în același timp ținutele. 

Pentru iarna 2018/2019 s-au remarcat cât se poate de clar câteva tendințe în materie de jachete. Printre modelele în trend se numără jachetele în carouri, cele animal print sau jachetele "puffer", care sunt groase și voluminoase.

Descoperă ce jachete se poartă în această iarnă:


Jachete animal print

Iarna aceasta, imprimeul animal print poate fi numit, fără îndoială, cel mai important trend. Moda acestui sezon este dominată de imprimeuri de tip leopard, ghepard, zebră sau piele de șarpe. Fie că alegi accesorii, încălțări sau o jachetă cu un astfel de model, sigur nu vei da greș. În afara combinațiilor clasice de culori reprezentative pentru aceste modele, designerii propun și un stil ceva mai îndrăzneț.
Este vorba despre animal print în nuanțe intense, neașteptate. De exemplu, poți alege o jachetă cu model leopard, dar în tonuri de albastru și negru.

Jachete din reiat

Acest material, care a fost ani la rândul complet trecut cu vederea, are parte de o revenire în forță. Se poartă costume, cămăși, fuste, pantaloni, dar și jachete din reiat. O jachetă realizată din reiat reușește să-ți ofere un look deosebit, de inspirație retro. Pentru că reiatul nu este deosebit de călduros, nu purta jacheta în zilele geroase. În mod sigur vei regreta. De asemenea, poți alege o jachetă groasă, cu o căptușală călduroasă.

Jachete în culori metalice

Poate nu îți imaginezi că vei purta o jachetă strălucitoare pe stradă, dar când vei vedea modelele interesante la tot pasul, sunt șanse mari să te răzgândești. Nuanțele de argintiu, auriu sau bronz sunt dominante, dar vei putea încerca și jachete statement, în tonuri metalizate de roz, verde, albastru.
Găsești hainele de iarnă în tonuri metalice în special în varianta "puffer", un stil de jachetă groasă și voluminoasă, ideală pentru zilele geroase.

Jachete în carouri

Printurile de inspirație retro s-au făcut remarcate la toate prezentările de modă pentru acest sezon. Iar carourile reinterpretate astfel încât să aibă un aspect modern au fost incluse în colecțiile Balenciaga, Erdem, Rejina Pyo sau Fendi. Dacă nuanțele de pământ incluse de obicei în printurile sub formă de carouri nu sunt pe placul tău, atunci poți încerca abordarea propusă de Emilia Wickstead, Versace sau Michael Kors, care au folosit nuanțe deschise și puternice pentru a obține carouri cu un look modern.

Jachete din piele

În afara jachetei clasice din piele neagră pe care o ai probabil în colecția ta, sezonul acesta aduce o interpretare interesantă jachetei din piele. Se poartă haine din piele în nuanțe deosebite, închise, care variază de la verde petrol, maro închis, vișiniu și în general nuanțe de toamnă.
Casele de modă Chloe și Loewe au propus astfel de modele ce par inspirate din stilul anilor '70 pentru iarna 2018/2019. Acne, Max Mara și Miu Miu au adus în prim-plan jachetele lungi din piele, de tip trenci. De asemenea, poți opta și pentru cele din vinil lăcuit, cu aspect lucios.

Jacheta puffer

Probabil îți este cunoscut acest model voluminos de jachetă. Este inspirat din moda anilor 2000, când jachetele puffer erau purtate de majoritate adolescenților. Dar pentru sezonul acesta designerii propun modele cu detalii feminine sau pe cele de tip statement, în nuanțe metalice. Jacheta puffer s-a remarcat în colecțiile pentru sezonul toamnă-iarnă 2018/2019 prezentate de Sacai, Chanel, Versace, R13 sau Sportmax. Poți alege o jachetă puffer scurtă și trendy sau poți opta pentru una ceva mai lungă și foarte călduroasă. Este opțiunea perfectă pentru zilele geroase.

Jachete din blană artificială

Hainele scurte din blană artificială revin cu regularitate în tendințe. Anul acesta s-au întors în trend și pot fi asociate cu un alt stil major al sezonului, imprimeul animal print.
Fie că alegi un model colorat de jachetă din blană artificială, fie că optezi pentru una cu aspect natural, te vei bucura de confortul oferit de acest material călduros.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod