Ce culori se poartă în toamna 2017? 10 tendințe

În fiecare sezon, Pantone desemnează zece nuanțe drept culorile reprezentative în modă. Toamna 2017 nu face excepție, iar culorile propuse pentru acest sezon sunt de-a dreptul impresionante.
Nuanțele cu aspect elegant, inspirate parcă de pietrele prețioase sunt cele care domină paleta toamna aceasta. 

Pantone este o companie recunoscută în întreaga lume pentru sistemul său brevetat de clasificare a culorilor, folosit într-o gamă largă de industrii, în special cele în care determinarea corectă a nuanțelor este esențială, așa cum sunt printarea sau moda.


Iată care sunt cele 10 culori numite de Pantone drept tendințele sezonului toamnă 2017:


Roșu Grenadine

Roșul puternic este fără îndoială nuanța vedetă a acestui sezon. Este exact ceea ce avem nevoie pentru a adăuga un plus de căldură, luminozitate și pasiune zilelor mohorâte de toamnă. Poți include această nuanță atât în ținutele casual de zi, cât și în cele de seară.
O rochie lungă de un roșu aprins va atrage în mod sigur toate privirile.


Vișiniu Tawny Port

O nuanță foarte asemănătoare cu roșul bordeaux: bogată, misterioasă și sexy. Acest ton de vișiniu te va ajuta să-i oferi ținutelor tale un plus de rafinament și eleganță. Încearcă un palton, un pulover sau o rochie de seară în această nuanță fermecătoare.


Roz Ballet Slipper

Un nume foarte simpatic pentru o nuanță adorabilă. Ballet Slipper ("pantof de balet") este o nuanță pudrată de roz, cu tonuri subtile de violet. Această culoare care inspiră feminitate îți va oferi o stare de confort în zilele friguroase de toamnă. 


Caramel Butterum

Un pulover pufos supradimensionat în această nuanță este tot ce îți trebuie pentru a te simți perfect în pielea ta într-o seară răcoroasă de toamnă, după o zi obositoare. Se asortează de minune cu puloverele împletite masiv.
De asemenea, este o variantă potrivită și sub forma unei rochii furou pentru o ținută sexy de seară.


Bleumarin Navy Peony

Această nuanță foarte închisă de bleumarin poate fi un înlocuitor perfect pentru negru. O poți folosi cu succes în ținutele office, sub forma unui sacou sau a unei fuste creion, dar la fel de bine se potrivește și în varianta unei rochii elegante de seară.





Gri Neutral

Griul clasic este întotdeauna o opțiune bună pentru ținutele de toamnă. A putut fi observat în cadrul colecțiilor de toamnă pentru 2017 prezentate de Calvin Klein, Gabriela Hearst, Alexander Wang, sau Victoria Beckham.


Verde Shaded Spruce

O combinație între nuanța acelor de pin și cea a pădurilor de foioase, acest tip de verde cu tonuri de albastru are toate șansele să devină culoarea emblematică a sezonului toamnă 2017. Este o culoare excelentă pentru o ținută de seară fermecătoare, fiind purtată deja pe covorul roșu de vedete precum Alicia Vikander sau Amy Adams.


Verde Golden Lime

Descrisă ca o nuanță de pământ, Golden Lime este o combinație caldă de galben-verde. Nu este o culoare ușor de purtat, dar adevăratele pasionate de modă vor găsi modalități de a include acest ton deosebit în ținutele lor.
A fost purtată de Adele la Grammy din acest an, dar și de Julianne Moore. Accesoriile precum poșetele sau eșarfele în această nuanță sunt o opțiune interesantă.


Albastru Marina

O nuanță puternică de albastru, dar care inspiră o stare de calm. În acest fel poate fi descris albastrul numit Marina de specialiștii Pantone. Este o culoare care va aduce un plus de prospețime ținutelor tale în zilele mohorâte. 


Cărămiziu Autumn Maple

O culoare care reprezintă perfect toamna, cărămiziul denumit Autumn Maple a putut fi observat în colecțiile pentru acest sezon prezentate de Phillip Lim, Tory Burch, Brock Collection, Delpozo, DVF sau Coach.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod