Ce botine să porți cu fiecare tip de pantaloni. Cele mai bune asocieri

Așa cum sigur ai observat deja, diferitele modele de pantaloni pe care le ai nu se potrivesc cu orice tip de botine. De fapt, unele combinații arată de-a dreptul ciudat.
Tocmai de aceea trebuie să știi cum să faci cele mai bune asocieri de pantaloni și botine astfel încât ambele să fie cât mai bine puse în evidență. 

Botinele până la nivelul gleznei sunt în tendințe sezonul acesta și nu ar trebui să ne mire, având în vedere faptul că aceste încălțări comode și practice sunt mereu în trend în sezonul rece. În ciuda acestui lucru, sunt destul de dificil de asortat cu pantaloni. Uneori lungimea pantalonilor, tivul sau forma lor nu se potrivesc cu cea a botinelor pe care le ai.
Probabil ți s-a întâmplat să schimbi întreaga ținută pentru că încălțările pe care le-ai ales nu arată bine în asociere cu pantalonii pe care îi porți.

Secretul pentru outfituri întotdeauna reușite este să știi cu ce botine se potrivesc cel mai bine pantalonii tăi. Iată câteva asocieri care arată impecabil de fiecare dată și pe care să le încerci: 
 

Pantaloni largi



Pantalonii largi sau cei evazați sunt destul de dificil de asociat cu încălțările potrivite, mai ales în sezonul rece. Botinele mulate pe picior sau cele cu toc înalt și platformă, care sunt în trend sezonul acesta, sunt cele mai bune opțiuni.
Reușesc să echilibreze perfect volumul pantalonilor și te ajută să obții un efect șic, modern.

Pantaloni de costum



Pantalonii din stofă, care ajung puțin deasupra gleznei, au un aspect elegant și sofisticat. Nu trebuie să anulezi aceste calități purtând botine voluminoase sau masive. În schimb, optează pentru botine delicate, cu toc stiletto și vârf ascuțit. Se potrivesc perfect cu acești pantaloni și în același timp îți alungesc vizual picioarele. Dacă preferi încălțările cu talpă joasă, încearcă o pereche de botine stil Chelsea, cu toc pătrat și vârf ascuțit.

Blugii skinny



Ne bazăm foarte mult pe blugi în sezonul rece, iar blugii skinny sunt mai populari ca oricând. Croiala strânsă pe picior îi face să se potrivească foarte bine cu botine care au un aspect masiv.
În acest fel este echilibrată perfect diferența de volum. Asociază blugii skinny cu bocanci de drumeție sau botine în stil cowboy.

Pantaloni scurtați



Sunt în tendințe deja de câțiva ani și se potrivesc de minune cu botinele până la glezne, pe care reușesc să le pună excelent în valoare. Îi poți purta cu botine statement, cu imprimeu piele de șarpe, leopard sau în culori puternice, roșul fiind tendința majoră a acestui sezon. De asemenea, arată excelent cu botinele cu șiret, cu aspect retro, inspirate din moda perioadei victoriene.
Acestea sunt de obicei în nuanțe delicate de alb crem sau bej. 


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod