8 ținute simple care te fac să pari mai înaltă

Chiar dacă nu te-ai născut cu dimensiunile unui model, cu ajutorul hainelor poți să creezi impresia că ești mult mai înaltă. Descoperă câteva trucuri simple pe care să le încerci:

Poartă ținute monocromatice

Dacă porți aceeași culoare de sus până jos obții imediat un efect de siluetă alungită și vei părea mai înaltă. Acest truc funcționează pentru orice culoare ai alege, dar ai un avantaj un plus atunci când optezi pentru negru: nu doar că vei părea mai înaltă, dar vei părea și mai suplă. O alegere ideală pentru iarnă, când porți haine care adaugă un plus de volum.




Poarte fuste și pantaloni cu talie înaltă

Care este cea mai simplă modalitate de a părea mai înaltă? Răspunsul este purtarea fustelor și pantalonilor cu talie înaltă. Printr-o piesă vestimentară cu talie înaltă obții un efect de picioare mult mai lungi.
Talia înaltă lasă impresia că picioarele tale încept cu câțiva centimetri mai sus. Un truc foarte simplu și eficient! Nu uita să poți tricourile și bluzele băgate în pantalonii sau fusta cu talie înaltă.



Asociază o fustă scurtă cu cizme înalte

Cizmele până la genunchi sau cele peste genunchi sunt excelente pentru a crea impresia unor picioare mult mai lungi. Poartă-le cu o fustă sau rochie care se termină deasupra genunchilor și vei amplifica și mai mult efectul vizual de alungire.





Poartă pantofi de culoare nude, cu vârful ascuțit

Pantofii ascuțiți, de culoarea pielii, alungesc vizual picioarele pentru că nu creează un contrast de culoare. Și pantofii cu talpă joasă au acest efect, dar pentru un maxim de alungire, alege pantofii cu toc înalt.




Alege o jachetă sau haină scurtă

Un alt truc vizual pe care merită să-l încerci dacă ești mică de statură: așa cum pantalonii cu talie înaltă fac ca talia ta naturală să pară mai sus, la fel se întâmplă și în cazul unei jachete scurte. Din moment ce o jachetă obișnuită îți ajunge până la nivelul taliei naturale, o jachetă scurtată se va termina mai sus, ceea ce lasă impresia că picioarele tale continuă până sus.




Optează pentru poșete mai mici

O geantă imensă poate face o mignonă să pară și mai mică, prin contrastul de proporții. De aceea ar trebui să optezi pentru o geantă de mici dimensiuni, care te va face să pari mai înaltă.
De asemenea, evită gențile mari cu mâner, fără barete, pe care trebuie să le porți în mână, nu pe umăr. Privirea va fi atrasă în jos, către geantă, ceea ce te face să pari și mai scundă.



Poartă dungi verticale

Dungile verticale sunt excelente pentru minione și au un efect cu adevărat magic. Atunci când sunt incluse sub forma unor topuri simple sau a unei rochi, dungile verticale atrag privirea de jos în sus și creează iluzia unei staturi înalte.




Alege pantaloni scurtați

Dacă îți mai amintești cum era în copilărie când purtai în continuare pantaloni care îți rămăseseră mici pentru că nu te puteai despărți de ei, același efect îl obții în prezent dacă alegi pantaloni scurtați. Aceștia oferă impresia unor picioare mult mai lungi, care nu "încap" în pantaloni.



Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod