7 greșeli pe care le faci când alegi costumul de baie

7 greșeli pe care le faci când alegi costumul de baie

Sezonul costumelor de baie se apropie și probabil ești deja în căutarea unor modele interesante. Află ce greșeli să eviți atunci când alegi unul

Porți costumul tău vechi preferat

Poate că ai găsit modelul perfect, în care te simți excelent și arăți exact așa cum vrei. Dar trebuie să știi că materialele din care sunt realizate costumele de baie conțin elastan sau fibre elastice, care odată cu trecerea timpului își pierd flexibilitatea. Cu alte cuvinte, costumul tău vechi se "lasă", nu îți mai oferă susținerea adecvată și astfel te poate dezavantaja. Cumpără altul nou în același stil și renunță la costumul vechi.

Nu alegi costumul de baie în funcție de activități

Dacă faci precum majoritatea femeilor și porți același costum pentru diferite activități, de la bronzat, sport pe plajă sau bălăceala în parcurile acvatice, trebuie să știi că este cât se poate de greșit. Motivul este simplu: nu vrei să ai parte de momente stânjenitoare și să rămâi fără slipi sau sutien atunci când sari în apă, te dai pe tobogan sau joci volei pe plajă.
Pentru astfel de activități există costume special concepute, care oferă o susținere foarte bună, sunt comode și rămân la locul lor.

Sutienul nu oferă suficientă susținere

Această regulă se aplică în special femeilor cu sânii mari. Există numeroase modele de sutiene pentru plajă care oferă susținerea adecvată. O regulă esențială este să le alegi pe cele cu bretele mai groase, care își mențin forma și nu se lasă precum cele subțiri.

Nu iei în considerare costumele dintr-o singură piesă

Costumele dintr-o singură piesă sunt adesea evitate de numeroase femei. Dar de câțiva ani sunt în tendințe și ai la dispoziție o mulțime de modele foarte interesante, precum cele decupate sau asimetrice.

Cumperi slipi prea mari

Poate ai senzația că slipii ceva mai strâmți îți accentuează colăceii și din acest motiv cumperi mărimi puțin mai mari. Dar este o greșeală care îți afectează grav look-ul de plajă.
Cu timpul costumele de baie se lărgesc, prin urmare riști ca slipii tăi să atârne atunci când ieși din apă. Când îți cumperi o pereche de slipi, probează-i și mișcă-te ca să te asiguri că rămân la locul lor. Acesta este principalul semn că ai găsit perechea potrivită.

Nu încerci stiluri noi

Dacă te uiți în dulap, probabil vei descoperi că ai costume de baie de același stil. Chiar dacă ai găsit modelul care îți place cel mia mult și ți se potrivește, nu te teme să încerci look-uri noi. De exemplu, poți purta costumele de baie asimetrice, cele cu sutien de tip bustieră sau cele dintr-o singură piesă.

Cumperi costumele de baie la set

Este una dintre greșelile pe care le fac numeroase persoane. Uneori este mai economic să cumperi un costum de baie la set, dar cele mai multe femei nu au aceeași măsură în partea de sus și cea de jos a corpului.
Secretul este să cumperi din magazine care permit alegerea separată a sutienelor și a slipilor, astfel încât să găsești cea mai bună mărime pentru ambele. De asemenea, nu este obligatoriu ca cele două piese să fie identice. 

Îți faci prea multe griji pentru bronzul neuniform

Probabil ți s-a întâmplat să observi costume de baie foarte frumoase, dar pe care le-ai evitat pentru că aveau zone decupate sau numeroase bretele. Dar nu ar trebui să-ți faci griji cu privire la bronzul neuniform, mai ales dacă te protejezi cu cremă de protecție cu factor 50 sau stai sub umbrelă. 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod