7 cele mai frumoase modele de rochii de primăvară – Flatează orice siluetă!

Deși pandemia ne „umbrește” bucuria sosirii primăverii, ne putem binedispune adăugând o rochie nouă în garderoba noastră. Îți prezentăm cele mai feminine modele din acest sezon.
Dupa o iarna gri, probabil ca abia astepti sa iesi la soare si sa arati un pic mai multa piele. Daca te-ai saturat sa porti jeansi, inseamna ca e momentul sa te intorci la feminitate, la rochiile delicate de primavara, care te fac sa simti ca ce-i mai bun abia acum incepe.

Un avantaj pe care ti-l ofera rochiile este faptul ca ele sunt o tinuta in sine, deci nu mai trebuie sa gandesti combinatii peste combinatii: cel mult le poti purta cu un cardigan deasupra, asa ca ar fi bine sa ai in garderoba unul in culori neutre (negru, vanilie, bej), care sa mearga cu orice culoare sau imprimeu ai alege pentru rochia ta.
Cat despre incaltari, o poti purta cu botine, saboti, pantofi sau chiar sneakers.

Iata, mai jos, cele mai frumoase modele din aceasta primavara, cu mentiunea ca flateaza orice silueta!


1. Rochia romantica


O rochie lunga si simpla, cu accent subtil pe talie, te va face sa te simti ca o zana a primaverii. Aceasta nuanta de galben pal evidentiaza culoarea pielii si iti confera o stare de liniste si confort emotional. Manecile lungi si usor bufante au un aer vintage irezistibil. Poti purta rochia cu botine, sandale sau chiar cu pantofi sport. Citește continuarea pe andreearaicu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod