6 tipuri de genți pe care orice femeie ar trebui să le aibă

Dacă nu ai rezistat tentației și ți-ai cumpărat o mulțime de genți de-a lungul timpului, află că în realitate ai nevoie de doar șase modele de poșete.
Avem tendința de a colecționa o mulțime de haine, genți, pantofi și accesorii, dar adevărul este că pe cele mai multe dintre ele nici nu le purtăm. Iar acest lucru este valabil cu atât mai mult în privința genților și poșetelor.  Iată care sunt cele șase tipuri de genți de care ai cu adevărat nevoie:

Poșeta clasică, de zi cu zi

O astfel de piesă este absolut obligatorie în garderoba oricărei femei. Modelul clasic are o dimensiune medie și poate fi purtată pe umăr, fiind un tip de geantă care se poate asorta cu orice tip de ținută. Iar ca să-ți fie și mai simplu să o asortezi, alegi una neagră.
O astfel de geantă care a devenit o adevărată emblemă în lumea modei și a intrat deja în istorie este geanta Chanel Quilted Vintage. 



Geanta practică

Fie că alegi o geantă cu baretă pentru umăr, fie optezi pentru un rucsac din piele, ai nevoie de o geantă practică și încăpătoare ce îți lasă mâinile libere. Este un model esențial pentru zilele în care ești foarte ocupată și trebuie să jonglezi cu toate responsabilitățile. Pentru că este o geantă pe care o vei folosi intens, ai nevoie de un model de foarte bună calitate, de preferat din piele rezistentă, și care să aibă suficiente buzunare încât să poți păstra în ordine toate lucrurile necesare.



Geanta office

Acest model este realizat dintr-un material rigid, precum pielea groasă sau întărită, ceea ce înseamnă că își menține forma și are linii drepte, simple, care inspiră profesionalism. Este o geantă perfectă pentru ținutele office și nu ar trebui să-ți lipsească din garderobă.
Alege culori neutre precum negru, maro, bej, gri, camel etc.



Clutch-ul de seară

Fie că ești invitată la o nuntă sau la o petrecere a firmei, ai nevoie de un clutch simplu și elegant, care poate completa perfect o ținută sofisticată de seară. Un clutch este compact, ceea ce înseamnă că e ușor de purtat întreaga noapte, dar suficient de spațios încât îți permite să păstrezi obiecte esențiale precum chei, telefon sau un ruj.



Plicul de zi

Pentru zilele tale libere, în care ieși la o întâlnire cu prietenele sau la un brunch în oraș, ai nevoie de o poșetă interesantă, care să-ți pună în valoare ținutele feminine. Plicul de zi este o astfel de piesă pe care o poți asorta cu rochiile vaporoase de primăvară sau vară și cu ținutele pentru evenimentele speciale desfășurate în timpul zilei.
Optează pentru nuanțe deschise, pastelate, ideale pentru zi, dar și pentru imprimeuri interesante.



Poșeta mică, cu baretă petrecută

În timpul liber sau în vacanțe, ai nevoie de o poșetă foarte ușor de purtat, în care să păstrezi lucrurile absolut esențiale. Iar gențile mici, cu baretă lungă, pe care le poți purta pe diagonală, sunt variantele ideale pentru aceste momente. Îți lasă mâinile libere, sunt ușoare și foarte comode, perfecte pentru a te bucura fără grijă de timpul tău liber.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod