5 piese vestimentare pe care ar trebui să le ai dacă ești o mamă ocupată

Prioritățile ți se schimbă radical atunci când devii mamă. Dar asta nu înseamnă că nu poți avea ținute impecabile chiar dacă ești foarte ocupată.
Descoperă câteva piese vestimentare și accesorii pe care ar trebui să le ai neapărat în garderobă. Te vor salva de fiecare dată când nu știi ce să porți și te vor ajuta să creezi ținute deosebite.

Jeanși care îți vin perfect

Cu siguranță ai în graderoba ta o mulțime de jeanși, așa că probabil nu ți se pare că ar fi o noutate. Dar este vorba despre acei jeanși care îți vin perfect, în care te simți foarte bine în pielea ta și sunt și comozi. Dacă ai bifat toate aceste calități, atunci poți spune că ai găsit perechea ideală.
Nu este nevoie să fie neapărat albastrul clasic, ci poți alege modele deosebite, cu detalii sau aplicații. De exemplu, blugii cu broderie se numără printre trendurile acestui an. O astfel de pereche de pantaloni poate fi baza unui număr extrem de mare de ținute interesante, potrivite pentru o mamă care nu are timp de pierdut căutând prin dulap.

O jachetă din piele

Ai nevoie de o haină care să arate chic atunci când o pui pe tine și ieși pe stradă, fără prea multe pregătiri. Iar cea mai practică și eficientă variantă este jacheta din piele.
Se va potrivi cu orice ținută. O poți purta cu jeanși, cu rochii, cu fuste și topuri într-un număr variat de combinații. Important este să alegi un model clasic și o culoare neutră, negrul fiind opțiunea perfectă.

Bijuterii statement

Atunci când nu ai timp să te gândești ce să porți, dar vrei ca lookul tău să fie totuși unul care pare studiat, tot ce trebuie să faci este să alegi o bijuterie statement. Un colier interesant, niște brățări masive, o pereche de cercei deosebiți sau un inel care atrage privirile sunt opțiunile pe care le ai la dispoziție ca să adaugi un plus de personalitate unei ținute simple. 

Tocurile midi

Cuvântul "tocuri" te sperie de când ai devenit mămică și trebuie să stai mai tot timpul în picioare sau să alergi după cel mic? Chiar dacă tocurile înalte sunt, într-adevăr, chinuitoare, asta nu înseamnă că trebuie să renunți complet la pantofii cu toc. Poți opta, în schimb, pentru pantofi, sandale sau ghete cu toc midi.
Sunt foarte conforabili, îi poți purta întreaga zi fără să simți disconfort și în același timp sunt opțiunea ideală pentru a oferi un plus de feminitate și eleganță ținutelor tale.

O geantă de calitate

Cine mai are nevoie de plicuri și clutch-uri minuscule atunci când are de cărat de la șervețele umede, suzete, biberoane, scutece și până la jucării sau chiar hăinuțe de schimb? Cele mai practice genți pentru mame sunt cele care lasă mâinile libere. Iar o geantă de tip poștas, cu baretă lungă care se poartă pe diagonală, este ideală.
Alege una de foarte bună calitate, care va rezista ani la rândul și va arăta mult timp la fel ca în prima zi.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod