5 modele de pantaloni în tendinţe. Află ce se poartă în 2018

Unele modele de pantaloni nu se demodează niciodată şi rămân permanent elemente de bază în garderoba oricărei femei. Dar când vrei să obţii un look modern şi interesant, îndrăzneşte să porţi modele interesante de pantaloni, care se află în tendinţe.
Anul acesta ai la dispoziţie câteva trenduri versatile, de la pantalonii cu talie înaltă şi pliuri, până la cei cu imprimeuri interesante sau de inspiraţie sport. Iată cinci tipuri de pantaloni care se poartă în 2018:

Pantalonii de inspiraţie sport

Dacă ai putea să poţi în fiecare zi acei pantaloni comozi pe care îi porţi la sală, nu-i aşa că ai face-o? Din fericire, a apărut un trend în modă care îţi permite să faci asta, fără să arăţi ciudat. Sunt în tendinţe pantalonii de inspiraţie sport, cu un aspect retro. Aceştia au o croială lejeră şi includ detalii sport, precum dungile laterale.
Iar partea cea mai bună este că îi poţi asorta cu pantofi cu toc şi poşete elegante, pentru un look modern şi original.



Jeanşii de culoare închisă

Blugii decoloraţi, cu talie înaltă, poartă denumirea de "mom jeans" şi se numără deja de câţiva ani printre cele mai importante tendinţe în materie de pantaloni. Dar în 2018, jeanşii mulaţi, în nuanţe închise de indigo, par să le ia locul blugilor decoloraţi şi largi. Nu doar că au un efect de subţiere, dar culoare închisă îi fac mult mai uşor de purtat şi asortat decât cei decoloraţi.




Pantalonii cu pliuri în talie

Pantalonii cu talie înaltă şi pliuri în jurul beteliei au început încă de toamna trecută să fie foarte căutaţi pe Pinterest. Şi se pare că interesul pentru acest model de pantaloni se menţine constant.
Talia înaltă este perfectă pentru a crea un efect vizual de picioare alungite, iar croiala largă este o alternativă elegantă la modelele de jeanşi sau pantaloni skinny. Poartă-i cu un top băgat în pantaloni pentru a-ţi pune talia în evidenţă.



Pantalonii în carouri

Când auzi "carouri", probabil că te gândeşti la cămăşile bărbăteşti sau la uniformele şcolare. Dar nu şi în 2018, când acest imprimeu va fi putut observat tot mai des în ţinutele de zi. Un exemplu sunt pantalonii în carouri, cu o croială fxă, care îţi pot transforma complet o ţinută.
Asortează-i cu un pulover pe gât, trench şi pantofi sport, dacă vrei să obţii un stil casual modern. De asemenea, îi poţi asocia cu pantofi cu toc şi o poşetă pe umăr.




Pantalonii Cargo

Poate că denumirea lor nu îţi spune nimic, dar în mod sigur îi vei recunoaşte. Este vorba despre acei pantaloni de inspiraţie militară, din material rezistent şi dotaţi cu multe buzunare. Deşi nu au o reputaţie bună şi nu te-ai fi gândit că îi poţi include cu succes în ţinutele tale, fashionistele celebre demonstrează că aceşti pantaloni pot arăta excelent.
Asortează-i cu un tricou simplu, un sacou şi o pereche de balerini sau pantofi de tip mules, pentru a obţine o ţinută interesantă, cu un aer relaxat şi cool.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod