5 lucruri care nu ar trebui să lipsească din garderoba ta

Atunci când îți înnoiești garderoba, de obicei alegi piese vestimentare sau accesorii la modă.
Vrei să porți ceea ce este în tendințele de fashion. Din nefericire, problema care apare atunci când cumperi multe obiecte vestimentare la modă este că acestea vor ajunge să fie depășite de alte tendințe, iar tu vei înceta să le mai porți. De aceea, ar trebui să investești în câteva piese de bază, care vor fi la modă mereu. Articolele clasice de îmbrăcăminte reprezintă o parte care nu ar trebui să lipsească din dulapul tău. Ceva simplu, precum o cămașă albă, poate fi purtat în atât de multe moduri, în fiecare sezon. Alegerea obiectelor vestimentare simple te ajută să ai mereu ceva chic de purtat. Nu înseamnă că trebuie să renunți la articolele la modă, dar iată care sunt lucrurile care nu ar trebui să lipsească din garderoba ta!

Ce nu ar trebui să lipsească din garderoba ta?


1. Un tricou alb


Stiliștii sunt aproape întotdeauna de acord că un tricou alb este o piesă cheie a oricărei garderobe. Un tricou alb este perfect datorită versatilității și a potențialului de asortare cu alte piese vestimentare.
Poate fi purtat ca parte a oricărui aspect. Îl poți asocia cu orice, de la fuste la blugi. Nici măcar nu trebuie să cumperi mai multe, poți avea un singur tricou alb, pe care îl poți purta la pantaloni scurți, la blugi colorați, sub pulovere etc.

2. O pereche de pantaloni negri


Orice femeie ar trebui să aibă o pereche de pantaloni negri confortabili. Pantalonii negri sunt o alternativă excelentă la rochii și pot funcționa ca un înlocuitor al blugilor. În plus, vor fi întotdeauna la modă. Ai putea să cheltuiești puțin mai mult pe o pereche de calitate, deoarece uzura pantalonilor negri este de obicei mai mare decât în cazul altor articole vestimentare. Avantajul pantalonilor negri este că aceștia pot fi purtați de mai multe ori într-o singură săptămână, fără ca cineva să își dea seama.
În plus, se potrivesc cu orice. 

3. O rochie neagră


Nu este doar un clișeu. O rochie neagră ar trebui să facă parte din dulapul fiecărei femei. Aceasta nu ar trebui să fie prea elegantă sau prea casual, astfel încât să o porți purta la cât mai multe ocazii. O rochie neagră nu trebuie purtată doar cu tocuri. Poți să o asortezi și cu cizme sau chiar cu adidași. O rochie neagră este perfectă pentru orice ocazie. O poți lua chiar și atunci când nu ești foarte sigură de codul vestimentar dintr-un loc. 

4. O geacă de piele


Atunci când vine vorba de jachete, toată lumea ar trebui să aibă în garderoba sa ceva mai elegant decât o geacă de ploaie și o parka pentru vremea rece. O geacă de piele reprezintă o modalitate excelentă de a da un aer mai serios la tot ceea ce porți.
Însă încearcă să alegi o versiune care nu este făcută din piele reală. O jachetă din piele neagră este foarte versatilă, dar poți alege până la urmă orice culoare. Poți purta acest tip de jachetă cu orice, de la o rochie la o pereche de blugi.

5. O geantă simplă


Un accesoriu care nu ar trebui să lipsească din garderoba ta este o geantă de mână care arată elegant, dar care este utilă. Nu alege o geantă scumpă fără buzunare sau compartimente sau o geantă în care să nu îți încapă telefonul și cheile. Cel mai bine este să alegi o geantă de mână care este funcțională. Dimensiunea genții ar trebui să se potrivească și mediului în care te afli. Având în vedere că îți folosești geanta de mână în fiecare zi, poți cheltui mai mult pe ea și să profiți de raportul preț-uzură.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod