5 haine și accesorii pe care orice femeie de peste 40 de ani ar trebui să le aibă

Până la vârsta de 40 de ani ți-ai definit deja stilul. Știi exact ce ți se potrivește, ce îți place și ce nu, dar și care sunt hainele în care te simți cu adevărat tu.
În mod sigur nu a fost o misiune ușoară să descoperi care este stilul tău reprezentativ, mai ales când te întâlnești cu tot felul de influențe și trenduri la tot pasul. 

Dar indiferent care ar fi stilul tău vestimentar reprezentativ, sunt unele haine și accesorii de bază care ar trebui să se regăsească în garderoba oricărei femei. Sunt acele piese care reușesc să completeze perfect orice ținută, să-i ofere un plus de eleganță și rafinament. 

De obicei, piesele de bază sunt elemente care pot fi incluse într-un număr mare de outfit-uri și care se potrivesc cu majoritatea hainelor pe care le ai deja. Și pentru că scopul lor este să reziste de-a lungul anilor, este de preferat să alegi produse de cea mai bună calitate. 

Deși presupune o investiție mai mare, se va dovedi o alegere bună să cumperi un lucru mai scump pe care îl ai ani la rând, decât să fii nevoită să iei același lucru de prea multe ori pentru că are o calitate proastă și se deteriorează rapid.

Iată care sunt cele cinci haine și accesorii pe care orice femeie ar trebui să le aibă până la vârsta de 40 de ani:

O geantă de calitate excelentă


Dacă visezi de mulți ani la acea geantă absolut perfectă, dar care costă destul de mult, este momentul să-ți iei inima în dinți și să faci investiția. O geantă de foarte bună calitate poate rezista chiar și zeci de ani! Alege modele clasice și culori neutre precum negru, gri, bleumarin, bej, camel etc.
În acest fel te asiguri ca geanta ta nu se va demoda niciodată. 



Un trenci


Această haină clasică se potrivește pentru orice sezon și se asortează cu orice ținută. De aceea ar trebui să-l ai agățat în cuier lângă ușă și să-l porți atunci când ești în întârziere și nu știi ce să alegi. Te va ajuta să obții acel look parizian ce pare construit fără prea mult efort. Optează pentru nuanțe neutre așa cum sunt camel, gri, bej, maro.



Pantofi confortabili cu toc


E cam dificil să pari stăpână pe sine și încrezătoare când intri în sala de ședințe, dar te împiedici în pantofii tăi eleganți cu toc. Pantofii cu toc care te fac să te simți o femeie puternică, sexy și încrezătoare în forțele proprii trebuie să fie în primul rând confortabili.
Nuanțele îndrăznețe, imprimeurile deosebite, baretele sau tocurile groase sunt câteva dintre elementele pe care să le ai în vedere când alegi o astfel de pereche de pantofi cu toc.



Un sutien care îți vine perfect


Corpul tău se schimbă de-a lungul anilor, cu atât mai mult bustul care trece prin modificări cauzate de sarcini, nașteri, alăptare, creșterea și scăderea în greutate, dar și efectul inevitabil al gravitației. De aceea, modelul și mărimea sutienelor care îți veneau bine în urmă cu cinci ani în mod sigur nu îți mai sunt potrivite în prezent. Asigură-te că îți măsori corect bustul sau apelezi la ajutorul unui specialist în lenjerie pentru a determina mărimea corectă a sutienului.
De asemenea, probează întotdeauna sutienele înainte de a le cumpăra. Orice rochie sau top ai purta, sutienul care ți se potrivește corect are capacitatea de a-ți îmbunătăți semnificativ look-ul.



O rochie în care te simți senzațional


Fie că este o rochie care te face să te simți sexy, puternică sau feminină, trebuie să ai în colecția ta o astfel de piesă specială. Rochia  în care te simți excelent și în care atragi toate privirile este un must-have pentru colecția ta de haine. Modelul, culoarea sau lungimea depind numai de tine, pentru că tu știi cel mai bine ce te face să te simți perfect în pielea ta. 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod