4 tipuri de poșete care sunt în tendințe anul acesta

În fiecare an apar noi tendințe interesante în materie de poșete. Dar întotdeauna se fac remarcate unele trenduri interesante, pe care le vedem apoi foarte des, mai ales în imaginile postate pe rețelele de socializare de influenceri și fashioniste.
Iar în prezent, patru modele de poșete par să fi cucerit lumea modei. Sunt stiluri care pot fi asortate foarte ușor și care reușesc să ofere un plus de rafinament oricărei ținurte. Din fericire, aceste modele nu sunt doar trenduri efemere pe care le poți purta un singur sezon. Sunt, de fapt, modele de genți clasice și elegante, pe care le poți include ani la rând în ținutele tale.

Geanta supradimensionată de tip sac se numără printre aceste modele în tendințe. În mod sigur ai deja cel puțin una în colecția ta de poșete. Este cât se poate de practică datorită dimensiunii sale, fiind alegerea perfectă pentru a completa ținutele de birou. O astfel de geantă este suficient de mare pentru a-ți permite să iei cu tine laptopul oriunde este necesar.

La polul opus se află micropoșeta, un trend adus în prim-plan de creatorul de modă francez Jacquemus.
Deși nu este deloc practică, având în vedere dimensiunile reduse, micropoșeta este un accesoriu inedit care va atrage întotdeauna atenția. Îți oferă un look modern și original. În ciuda dimensiunii sale reduse, o astfel de poșetă poate fi un accesoriu statement care nu va trece neobservat.

Poșeta de tip clutch a avut parte, de asemenea, de o revenire spectaculoasă în tendințe anul acesta. Designerul Daniel Lee a creat pentru Bottega Veneta un clutch din material moale care a devenit o adevărată senzație peste noapte. Cele mai multe fashioniste nu au rezistat tentației și și-au achiziționat o astfel de poșetă. Postările de pe Instagram în care apare acest model de geantă demonstrează cât de popular este acest trend.

Un alt model ce nu poate fi trecut cu vederea este cel al poșetelor structurate.
Cu o formă bine definită, realizate din piele rigidă, acestea au un aspect clasic și elegant. Sunt genul de poșete pe care le poți purta ani la rând fără să se demodeze.

Iată cele patru tipuri de poșete care sunt în tendințe în 2019:


Geanta clutch

Vedete precum modelul Rosie Huntington-Whiteley par să se fi îndrăgostit iremediabil de acest model de geantă-clutch. Trendul a fost declanșat de directorul de creație Daniel Lee care a realizat o astfel de poșetă pentru Bottega Veneta în luna iulie a anului trecut. De atunci, datorită succesului de care s-a bucurat, numeroase alte brand-uri au creat propriile versiuni, folosind diferite stiluri de piele sau materiale textile. Elementul definitoriu al genții clutch este materialul moale din care este realizată și faptul că nu are o structură rigidă, bine definită. 

Poșeta structurată

 
 
La polul opus față de clutch-ul din material moale se află poșetele structurate, cu o formă rigidă și mâner scurt în partea de sus. Pentru că sunt de inspirație vintage, oferă acel look clasic, elegant, care nu se demodează niciodată.
Astfel de poșete sunt perfecte pentru a completa ținutele de birou, dar le poți purta și în varianta casual, sub forma poșetelor de mici dimensiuni, cu baretă pentru umăr.

Geanta supradimensionată



Anul acesta, tendințele în materie de genți par să fie în opoziție. Avem clutch moale, fără formă, dar și poșete foarte bine definite, cu linii drepte. De asemenea, gențile supradimensionate sunt completate de cele de dimeniuni foarte mici. Gențile masive, pe care cele mai multe femei le apreciază pentru că sunt deosebit de practice, au revenit în trend. De fapt, nu s-au demodat niciodată. Îți permit să porți în geantă obiecte mai mari de care ai nevoie, inclusiv laptopul.

Micropoșetele



Este posibil ca nicio altă geantă să fi stârnit un val atât de puternic de reacții precum minipoșeta lansată de Jacquemus pentru colecția toamnă/iarnă 2019. Întrebarea este ce poți face cu o astfel de poșetă minusculă? Poți pune în ea cheile, un ruj, un card și cam atât.
De telefon nici nu se pune problema. Dar Jacquemus demonstrează că poate transforma chiar și cele mai puțin practice creații în adevărate trenduri. Dacă vrei o astfel de micropoșetă o poți purta doar sub formă de accesoriu care să adauge un aer original și nonconformist ținutei tale.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod