11 piese vestimentare pentru o garderobă capsulă de toamnă

Odată cu schimbarea anotimpului vine vremea să-ți reorganizezi garderoba și să investești în piese vestimentare potrivite pentru noul sezon. Dar asta nu înseamnă că trebuie să cumperi foarte multe haine și accesorii. Ai nevoie de numai câteva piese pentru a forma o garderobă capsulă impecabilă. Colecția ideală pentru toamnă include haine și accesorii clasice, pe care le poți purta ani la rând. Printre acestea sunt incluse trenciul, botinele până la glezne, puloverele împletite și gențile structurate din piele.

Trendurile pentru toamna 2019 sunt cât se poate de numeroase și variate, dar aceste 11 elemente de bază sunt suficiente pentru a crea zi de zi ținute deosebite, fără să fii nevoită să investești prea mult.

Iată câteva piese vestimentare și accesorii în care să investești în sezonul de toamnă 2019:
1 din 12

Botinele cu șiret

Aceste botine au un aspect vintage și sunt inspirate de moda perioadei victoriene. Sunt în tendințe încă de anul trecut, iar în sezonul toamnă-iarnă 2019/2020 se numără printre cele mai importante trenduri în materie de încălțări. Poți opta pentru botine cu șiret și toc pătrat sau pentru cele cu talpă joasă. Orice model ai alege, aceste încălțări se potrivesc perfect cu rochiile tale de toamnă, dar și cu blugi sau fuste din piele.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod