Modă. Colanţii, cele mai populare piese vestimentare din mediul urban!

Să îi purtăm doar la sală sau şi pe stradă? Stiliştii au "trasat" nişte reguli clare prin care îşi pot găsi loc în garderoba urbană fără a face "gafe".
Colanţii din piele sau cu detalii din piele, catifea elastică, material high-end pot fi purtaţi la birou cu o cămaşă albă şi un sacou cu croială business, botine cu toc şi un IT bag. În week-end sau la ieşirile în oraş poartă colanşi din material monocrome cu bluze asimetrice, tunici, jachete din piele sau jeans, dar evită să combini ţinuta cu încălţări sport pentru a nu adopta un look prea relaxat. Evită materialele subţiri şi limitează-te la materialele monocrome, mai ales dacă nu ai picioare zvelte şi lungi, întrucât colanţii scot în evidenţă orice imperfecţiune a corpului.

Dacă eşti foarte slabă şi fit, poartă totuşi colanţi cu imprimeu (dungi, buline, animal-print, military) dacă vrei să îţi compui o ţinută care să te scoată din anonimat, dar limitează-te la a-i combina cu haine alb şi negru şi accesorii supradimenisonate.
Sunt la modă colanţii care imită denimul!

La sală este raiul colanţilor! Aici poţi purta orice culoare intensă şi orice bustieră, tricou sau maiou colorat şi imprimat! Alege totuşi, modele din material de calitate care au proprietatea de a minimizeaza senzaţia de frig care apare, atunci cand iei o pauză de antrenament şi de a absorbi umiditatea. În plus, alege materiale rezistente la purtări şi spălări repetate care nu se deteriorează uşor.

Poţi alege mai multe modele ale unor brand-uri celebre, precum Burberry, Michael Michael Kors, DKNY sau Just Cavalli, disponibile pe www.sportcouture.ro, dar şi brand-ul italienesc de îmbracăminte sport, Freddy, disponibilă în Băneasa Shopping City sau pe www.sportcouture.ro.

 
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod