Trucuri care te ajută să pari mai slabă

Kilogramele în plus şi lupta împotriva lor sunt problemele noastre ale tuturor. Dacă ai câteva kilograme în plus, dacă ţi se pare că unele zone ale corpului tău nu te avantajează, dacă nu eşti mulţumită de felul în care arăţi, este bine să te foloseşti de câteva trucuri care maschează ..
 Kilogramele în plus şi lupta împotriva lor sunt problemele noastre ale tuturor.

Dacă ai câteva kilograme în plus, dacă ţi se pare că unele zone ale corpului tău nu te avantajează, dacă nu eşti mulţumită de felul în care arăţi, este bine să te foloseşti de câteva trucuri care maschează problemele pe care le ai sau problemele care te deranjează pe tine.


Atenţie, însă, nu este bine să te culci pe ideea că dacă ascunzi, rezolvi problema. Aceste trucuri trebuie să le foloseşti în lupta ta cu kilogramele în plus şi să renunţi la ele atunci când sportul şi regimul de viaţă sănătos îşi vor face efectul.
 
 Iată ce trebuie să faci că să arăţi mai slabă...

 

 Croitorul, cel mai bun prieten al tău

 
 Cea mai proastă alegere pe care o poţi face atunci când vrei să pari mai slabă este să-ţi iei haine mici. Acestea, în loc să-ţi ascundă imperfecţiunile, nu vor face altceva decât să ţi le scoată în evidenţă.

Că să ai efectele dorite şi iluzia optică să fie perfectă, alege haine corect croite - dacă ai burtică alege bluzele sau rochiile tăiate sub sâni sau dacă ai probleme în partea de jos mergi pe rochite în formă de clopot, care cad lejer.

De asemenea, alege culorile închise care sunt perfecte atunci când vrei să-ţi maschezi depozitele de grăsime aşezate la locul nepotrivit.

 

 Ai grijă de interior ca să se vadă bine la exterior

 
 Există astăzi tot felul de piese vestimentare "de pus direct pe piele" care te ajută să pari mai slabă. Bunăoară, sutienul care ascunde grăsimea din spate, maioul care-ţi subţiază talia sau dresul cu talie înaltă care îţi estompează colaceii de la burtă sunt numai o parte dintre produsele pe care le poţi folosi că să atragi atenţia pozitiv asupra ta. Aşadar, dă o raită la magazinele de profil şi asigură-te că ţi-ai completat garderoba cu aceste piese.
 

 Lasă centură să-ţi tăie mijlocul

 
 Poate că sună ciudat, dar fix acesta este efectul pe care îl are centură pusă în talie. Alege una lată, care să ascundă complet imperfecţiunile, iar efectul va fi cel sconatat.
Vei avea o talie de viespe şi, în plus, iluzia optică va face că tu să pari şi mai înaltă.


Acelaşi lucru este valabil şi în cazul cămăşilor. În loc să le laşi să alunece neglijent pe lângă corp, mai bine prinde-le în talie, ridicându-le puţin părţile laterale şi vei avea acelaşi efect de alungire şi subţiere.
 

 Accesorizeaza-te corect

 
 Atenţie mare la accesorii, pentru că ele pot deveni cei mai aprigi duşmani ai tăi şi ai imaginii pe care vrei să o ai în faţă celorlalţi. Aşadar, dacă nu eşti mulţumită de partea inferioară a corpului tău, ai grijă să nu porţi brăţări mari, impunătoare, pentru că atunci când îţi vei lăsa mâinile pe lângă corp, atenţia celor din jurul tău va fi canalizată acolo.
 

 
 Contrabalansând, este indicat ca, în cazul enunţat mai sus, atenţia să fie canalizată pe partea superioară, pentru această zonă alegând accesorii cât mai mari, care să iasă în evidenţa. Evident că inversul "ecuaţiei" este valabil. 
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • zina pe 1 Sep 2010, 18:26
    raspuns katy

    Ai dreptate, In timpul sarcinii iei kg in plus. Dar este o diferenta (mica-mare), cat?!Recomandabil minim este 10 kg. . maxim...depinde.Eu am 2 copii. La prima sarcina am luat in plus 16 kg, la al 2-lea 10. Dupa ambii, cand am plecat din spital am avut aceeasi greutate. La 54 kg. Totusi, scuze, imi pare cam mult sa fi luat 95-53=42 kg in timpul sarcinii.Poate ai gresit cand ai scris.Nu-mi vine sa cred ca cineva ar putea lua atat in timpul unei sarcini.Si, daca este asa, sa stii ca un pic de lucru pana mai revii la normal.Iti tebuie ambitie si multa rabdare.Dar , daca vrei poti.Si ar fi bine si pentru tine si pentru cei ce te iubesc. Succes!

    0
    1

  • katy pe 1 Sep 2010, 16:01
    fustele dupa sarcina

    nu am purtat fuste prea multe niciodata, insa dupa ce am nascut---bebe are 4 luni--- am cautat tot felul de trucuri de a parea nu mai slaba ci cat se poate de normala...fiind de statura medie 1,65 cu 53 de kg inainte de sarcina si 95 la termen...automat ca nimic din ce aveam in garderoba mi-a folosit imediat dupa nastere...asa ca am luat turul magazinelor in cautarea de produse care sa ma ajute sa arat normal...precizez ca asa cum corpul unei femei in noua luni de sarcina isi schimba forma , are nevoie tot cam de atata timp sa revina la normal...centurile, orice inseamna stamt si mulat pe corp care sa creeze iluzie optica doar este incomod si interzis de medici...nu ai fost umflata cu pompa ca sa arati insarcinata...ci e un proces normal...ei nu te poti strange cu folie si centuri ce se aplica pe piele ca sa ai silueta...poti face sport, curatenie in casa pana iti ies ochii din cap, sterge geamurile, calca haine, da cu aspiratorul, spala cu mopul...ce stiu eu ... fa efort constructiv...haine tip fuste, camasi , tricouri, un pantof cu putin toc...incearca sa adopti o atitudine de om decent cateodata mai sport, altadata mai elegant, adopta intotdeauna un machiaj si o frizura in gen cu hainele si incaltamintea la fel...ai grija de dantura si de unghiile tale...nu totul inseamna cat de grasa esti in talie...sunt femei slabe si atat de neingrijite ...si femei cu cateva kg in plus, dar adevarate doamne...asa ca bafta fetelor...frumusetea vine din interior!!!

    1
    0

  • Irynuk pe 1 Sep 2010, 07:44
    :( slabut articol

    cam putine trucuri prezinta articolul... de ce nu s-au prezentat trucuri pt fiecare tip de corp ( clepsidra, lingura, conica ) ?... sa speram ca e doar inceputul si se va reveni cu completari.. o zi buna...

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod