Posibilități infinite la câteva click-uri distanță cu Shopzurus

O zi de shopping la mall poate fi extrem de obositoare și uneori chiar nu găsim timpul necesar unei sesiuni de cumpărături printre activitățile zilnice, oricât de mult ne-am dori acest lucru. Putem însă să ne achiziționăm produsele necesare cu ajutorul Shopzurus, un mall online unde găsim tot ce avem nevoie.

Pe Shopzurus poți vizita peste 100 de magazine prezente în acest moment pe site și îți sunt puse la dispoziție peste 120.000 de produse. Aici vei găsi categorii diverse pentru toată familia: îmbrăcăminte  femei, ceasuri bărbați , îmbrăcăminte copii, jocuri și jucării , telefoane mobile, tablete și e-readere, dar și obiecte pentru casă.

Fii propriul tău designer!

Shopzurus colaborează cu branduri de renume international și designeri cunoscuți în lumea modei, paleta fiind una foarte largă.

Poți achiziționa atât îmbrăcăminte și încălțăminte, cât și accesorii precum genți, ceasuri și bijuterii pentru orice stil și ocazie, fie că vorbim despre o ținută sport, fie că avem nevoie de o rochie de seară.

Cu ajutorul aplicației "Fii propriul tău designer!" poți să-ți configurezi ținutele, să le salvezi și să le distribui pe rețelele de socializare pentru ca prietenii tăi virtuali să-și dea cu părerea, dar și să le stochezi în contul tău astfel încât să ai acces la produsele preferate doar cu un click.

Știm că este greu să te hotărăști atunci când ai la dispoziție atât de multe produse, așa că poți sa vezi ce preferințe au și ceilalti utilizatori din comunitatea Shopzurus.
In aplicația "Inspiră-te" poți găsi o mulțime de idei noi pentru a-ți completa ținuta.

Vei avea la dispoziție reduceri în fiecare sezon și le vei putea vedea pe toate într-un singur loc, cu un singur click, accesând categoria "Campanii" de pe site-ul Shopzurus.

Primești înapoi o parte din banii cheltuiți !

Pentru că în funcție de produsul cumpărat prin intermediul Shopzurus se poate primi înapoi un procent din suma plătită fără TVA, sub formă de comision cashback.
Poți face cumpărături pentru întreaga familie economisind atât timp, o resursă extrem de prețioasă în zilele noastre, dar și bani.

Totodată, membrii cei mai activi ai comunității Shopzurus vor fi recompensați și se vor putea bucura de concursurile și promoțiile disponibile pe site.

Îcearcă-l și tu! Intră acum pe www.shopzurus.ro și află mai multe!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod