Concurs: Castigati un frumos costum de baie Lisca!

Pentru multa lume vara este cel mai frumos anotimp al anului, este perioada cand scapam de hainele groase si ne pregatim de plimbarile pe plajele romantice.
Pentru multa lume vara este cel mai frumos anotimp al anului, este perioada cand scapam de hainele groase si ne pregatim de plimbarile pe plajele romantice. Femeile care isi doresc sa fie atragatoare, chiar si pe plaja, trebuie sa se orienteze din timp.

Pentru ca ne dorim sa aratam cat mai bine, trebuie sa tinem cont de forma corpului nostru,  mai ales de atuuri, atunci cand alegem costumul de baie.
Orice femeie isi va gasi modelul ideal in colectia de costume de baie Lisca. Acestea pot fi asortate cu diverse accesorii, cum ar fi: pareos, fuste, genti si papuci de plaja flip-flop.

Femeile indragostite de exotic, de tiparele etnografice vor fi in mod sigur interesate de costumele de baie create dupa tendinte care urmaresc misterioasa Indie, cu flora si fauna ei, cu jocuri de linii si flori, cu miscarea valurilor. Culorile puternice sunt contrabalansate de modele uni: pe langa negru, puteti alege culori vii, ca de exemplu rafinatele nuante de roz. Trendul verii este reprezentat de sutienele banda; pentru plimbarile pe plaja si pe faleza, un caftan este mai potrivit decat banala rochie de vara.

Pentru femeile indraznete, care isi doresc sa straluceasca si sa fascineze, modelele extravagante si glamour vor fi alegerea perfecta. Liniile indraznete ale costumelor Lisca pun in valoare forma seducatoare a corpului,  iar materialele folosite – negru, alb si bleumarin – il fac sa straluceasca. Costumele de baie
se gasesc atat in varianta intreaga, cat si deux-pieces, ele fiind accesorizate cu detalii creative: decolteuri originale, clame si catarame.

Daca doriti mai multa eleganta clasica si vreti sa acoperiti abundenta liniilor corpului veti gasi in colectia Lisca modele care sunt un pic mai functionale si care imbunatatesc optic silueta. In afara costumelor de baie in nuante inchise, moda verii 2009 include combinatii de linii cu modele florale, altele inspirate din lumea animalelor,  pentru a sublinia forma corpului.

Cea mai tinereasca, sportiva si colorata colectie de la Lisca se exprima printr-o grafica dinamica si modele florale, pe fondul culorilor proaspete de baza. Bikini cu sireturi vor scoate in evidenta pielea bronzata.

Costumele Lisca pot fi asortate cu fuste comode sau tricouri in loc de sutien, pentru a obtine combinatii dragute. Tankini este inca la moda!

Pentru femeile care isi petrec timpul liber facand sport, Lisca a pregatit colectia de costume de baie "Active", confectionate din materiale speciale. Sunt perfecte pentru folosinta indelungata in apa cu clor din piscine si rezistente la razele ultraviolete, in acelasi timp.

LISCA prin SOFIAMAN

telefon: 0233/791.342; 0233/791.344; office@sofiaman.ro
 
Cea mai noua colectie de costume de baie Lisca poate fi vazuta pe www.lisca.ro. Pentru a participa la Concursul cu Premii, dati click aici!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod