Ce parfumuri bărbătești le plac femeilor

Ce parfumuri bărbătești le plac femeilor? Top 10

Alegerea parfumului ține de propriile preferințe și gusturi. În primul rând trebuie să-ți placă ție, nu-i așa? Însă dacă îți dorești un parfum irezistibil pentru sexul opus, atunci trebuie să apelezi la știință. Află ce parfumuri bărbătești le plac femeilor.
Studiile și sondajele realizate de-a lungul timpului au descoperit că unele parfumuri sunt considerate sexy și irezistibile de femei. Pentru că mulți bărbați s-au întrebat care sunt aceste arome, specialiștii au decis să le ofere răspunsurile.

Cercetătorii de la Faveable au realizat o listă cu cele mai sexy parfumuri pentru bărbați, în funcție de preferințele femeilor. Aceștia au analizat peste 185 de parfumuri timp de 200 de ore pentru a desemna aromele câștigătoare, iar unul dintre parfumuri a ieșit drept câștigător absolut.

Potrivit cercetărilor și agregatoarelor de review-uri, cel mai popular parfum bărbătesc în rândul femeilor se pare că este Yves Saint Laurent La Nuit De L'homme. Acest parfum are note misterioase și senzuale de cardamom și cedru, având o rată de apreciere în rândul femeilor de 99%.

Iată ce parfumuri bărbătești le plac femeilor:


10. Jimmy Choo Man Intense


Este un parfum versatil, care poate fi purtat oricând, fiind potrivit pentru zi și pentru seară.
Include note de lavandă, piper negru și tonka. Este caracterizat ca având arome masculine și sexy.


9. Guess Seductive Homme Blue


Aromele sale de bază sunt lemnoase și proaspete. Este considerat un parfum sofisticat și în același timp fresh și delicat, fiind potrivit pentru orice moment. Are note de cardamom, mandarină, piper, santal și mosc.
 


8. Yves Saint Laurent Y


Este o combinație perfectă între un parfum puternic și unul proaspăt. Include note de vârf precum bergamotă, lămâie, ananas și ghimbir. Notele de mijloc sunt de salvie, geranium și violete, iar cele de bază sunt cedru, mosc și tămâie. Este un parfum potrivit pentru seară și evenimente speciale, mai puțin pentru zi.



7. Armani Acqua di Giò Absolu



Varianta Absolu a parfumului Acqua di Giò inspiră masculinitate, fiind un parfum cu note lemnoase puternice și tonuri de tabac.
Include note de bergamotă, alge, lămâie, geranium, lavandă, Tonka și ambră. Poate fi purtat în orice moment al zilei.



6. Jimmy Choo Man



Este considerat un parfum elegant și sofisticat, dar în același timp proaspăt și lejer. Poate fi purtat în orice moment al zilei. Are note lemnoase de lavandă și mandarină, echilibrate de note proaspete de pepene, ananas, patchouli și ambră.


5. Bleu de Chanel



Un parfum proaspăt și senzual, care inspiră stil și eleganță. Este considerat un parfum tradițional. Include o combinație echilibrată de arome citrice și arome lemnoase, precum grepfrut, cedru și santal. Este un parfum potrivit mai mult pentru seară și ocazii speciale.


4. Paco Rabanne 1 Million Lucky



Lansat în 2018, Paco Rabanne 1 Million Lucky este un parfum proaspăt, îndrăzneț și senzual, menit să atragă atenția.
Conține arome lemnoase sofisticate precum alune de pădure, în combinație cu note proaspete și dulci. Este potrivit pentru orice ocazie, în special pentru seară.


3. Dior Sauvage



Este considerat un parfum misterios și senzual, care păstrează în același timp tonuri proaspete și ușoare. Conține aromele semnătură ale parfumurilor Dior, așa cum sunt bergamota, piperul, lavanda și ambra, completate de note orientale de anason stelat, nucșoară și vanilie. Este un parfum potrivit pentru seară și evenimente speciale.


2. Versace Eros



Un parfum ce inspiră masculinitate, Versace Eros este vibrant, proaspăt și sexy. Notele de vârf sunt mentă, mere verzi și lămâie, iar cele de mijloc și bază sunt compuse din tonka, ambră, geranium, vanilie, cedru și vetiver. Este un parfum potrivit pentru orice ocazie și este ideal pentru vară.


1. Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme



Acest parfum include note delicate și dulci, fiind în același timp un parfum ce inspiră masculinitate și putere.
Este un parfum versatil ce se dezvăluie în etape. Primele note sunt cele de cardamom, urmate de bergamotă și încheiate de lavandă. Poate fi purtat în orice moment al zilei.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod