Sense Limited Edition pentru ocazii deosebite

Linia capsulă sofisticată SLE creată de designerii SENSE special pentru ocazii deosebite, propune modele extrem de senzuale cu croiala bine structurată şi materiale nobile cu aspect luxury.
Dantelă, mătasea şi broderiile elaborate primează în această colecţie fabuloasă, care epatează prin calitate premium, design clasic reinterpretat şi impact structural ultrafeminin.

Pentru o garderoba actuală, intră pe site-ul  www.fashionsense.ro şi alege o rochie de cocktail care se potriveşte stilului tău personal. Poţi miza pe varianta unei rochii drepte din dantelă în tonuri exotice de corăi,ori clasice pe negru intens sau poţi merge pe varianta retro à la anii 50’ alegând o rochie din dantelă spartă în tonuri pudrate de roz diafan, baby blue sau alb inocent.

Dacă evenimentul pentru care te pregăteşti este unul de excepţie, atunci rochia din satin pe albastru înnobilată cu broderie aurie cu aer royal va fi alegerea perfectă pentru o apariţie de inspiraţie aristocratică.
 Fashionable sunt şi modelele midi din mătase imprimată cu motive florale maxi, grafisme caleidoscopice sau cu forme  geometrice stilizate.
Fundele din talie sau elementele decorative aplicate asigura acele detalii rafinate care scot în evidenţă liniile corpului şi situează produsul într-o zona de top.
 
Rochia lungă alb-negru este o alternativă modernă pentru ocaziile special care impun un dresscode bine stabilit. Broderia complexă  din pietre aplicată în jurul gulerului asigura elementul glam al produsului, iar tăietură adîncă pe lateral da o notă sexy outfitului remarcabil.

Pentru un look fresh sofisticat, poţi alege să porţi piese SLE şi în ţinute casual sau de inspiraţie business.
Bluzele din voal multicolor se pot mixa cu alte produse SENSE fie cu pantaloni ţigareta, jeans sau fuste conice cu talie înalta. Poţi alege şi din gama de accesorii variantele potrivite cu care să combini piesele preferate.
În plus, nu uită că rochia neagră nu poate lipsi din garderoba ta. Mizează în funcţie de stilul personal şi silueta  ori pe modele asimetrice din voal, clasice din dantelă sau elaborate din mătase.

Toate piesele pentru sezonul în curs se pot achiziţiona atât din magazinele SENSE din ţară cît şi on line de pe site-ul www.fashionsense.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod