Elena Perseil iti recomanda "Sex and the city"

Designerul Elena Perseil a fost la film... Ea a ales pelicula extrem de mediatizata in ultima vreme, "Sex and the city". Dupa vizionare, designerul a tinut sa precizeze cateva lucruri.
Designerul Elena Perseil a fost la film...
Ea a ales pelicula extrem de mediatizata in ultima vreme, "Sex and the city". Dupa vizionare, designerul a tinut sa precizeze cateva lucruri.
In cele ce urmeaza Elena Perseil iti spune ce i-a placut si ce nu i-a placut...
Mai slabut decat serialul...
S-a vorbit foarte mult despre acest film, este foarte laudat, dar mie sincer mi s-a parut mai slab decat serialul in sine. Nu stiu exact daca s-a schimbat stilistul, dar de data aceasta au fost destule minusuri despre care as vrea sa discut aici. Mi s-a parut un brand placement mai mult decat un exercitiu de stil.
Daca este sa vorbesc despre vestimentatie pot spune clar ca nu s-a ridicat la nivelul serialului, ba mai mult decat atat este mai putin spectaculos si chiar neconcordant, in anumite momente. Ma refer aici la scena in care Sarah Jessica Parker apare intr-un bazar imbracata cu un tricou Dior si o fusta foarte, foarte larga Dior. Din punctul meu de vedere acest look nu are nicio legatura cu ideea de bazar. Sigur, ei au vrut sa contrabalanseze, dar mi s-a paraut totusi prea mult.
Ca sa argumentez iti spun...
Gandeste-te ca aleile din bazar sunt mici, iar fusta aleasa are mult volum. Mai mult decat atat, piesa face parte dintr-o colectie mai veche lansata de Dior.
Machiajul, de asemenea, mi s-a parut mult sub cel realizat in serial. La un moment dat pe Sarah Jessica Parker, care are ochii foarte micuti si fata lunga, au machiat-o cu foarte mult negru.
Aceasta chiar este o miscare pe care nu o inteleg, sincer.
Pe de alta parte, nici pe Cynthia Nixon nu a aranjat-o look-ul realizat. Ea are un gat foarte lung, nu are sani, este tunsa scurt, iar felul in care ei au ales sa o aranjeze nu a facut-o decat sa para subtire si mult prea... plata. Ma gandesc ca daca ar fi optat pentru o coafura ceva mai in volum, sa imbrace gatul, ceva spre stilul romantic, ar fi suplinit cumva lipsa sanilor. De asemenea, era potrivit sa-i puna niste cercei mai mari, care deturneaza privirea de la subtirimea gatului si riduri (ca nu mai sunt fete asa de tinere..).
Mult prea sexi si nu prea
Exista o scena cand personajul interpretat de Sarah Jessica Parker este arestat pentru ca purta o tinuta mult prea sexi. Tocmai aici este problema, pentru ca rochia aleasa putea fi mult mai sexi, dar era alba, fluida si doar cu spatele gol, Putea fi aleasa una mai provocatoare ca sa se muleze in acest context. Mai mult, rochia era foarte simpla.
Unde-i luxul?
Prezentat ca un film in care luxul este cuvantul de ordine, filmul acesta nu mi-a prezentat un lux atat de opulent pe cat m-as fi asteptat. Hotelul nu mi s-a parut ca are mai mult de 5 stele, decorurile nu sunt chiar atat de moderne. Categoric, am vazut lux, dar nimic spectaculos...
Si despre scenariu as putea sa spun cateva lucruri. Este interesant, dar simteam nevoia sa fie mult mai piperat, cu mult mai multe glume.
Au avut 4 personalitati diferite, 4 doamne cu experiente si caractere diferite, intalnirea lor putea fi exploatata mai mult.
Sunt insa si plusuri...
Mi-au placut foarte mult pliseurile in volum care sunt folosite foarte mult. Exista niste rochii largi, obtinute din pliseuri, care sunt intr-adevar interesante.
Pe de alta parte, insa, exista si tinute foarte interesante... Ma gandesc aici la momentul in care pleca fetele in desert, cand stilistii au incercat sa apeleze la specificul lumii arabe cu salvarii aceia care spun totul despre aceasta zona. De asemenea, tinutele ei de casa, sunt spectaculoase si foarte interesante.
Merita vazut...
In ciuda tuturor aspectelor negative si pentru cele pozitive, recomand acest film cu mare placere. Este o pelicula perfecta pentru fete, unde te poti destinde, un motiv intemeiat pentru o seara intre fete, cu prietenele tale, potrivit sa te distrezi. Imi place ca povestea este tratata lejer, intr-o distractie, cel putin asta se simte din fata ecranului. Nu te gandi ca vei urmari un Polanski pentru ca nu este asa si nici nu a fost aceasta ideea.
Si, da, in acest film exista conceptul de moda pentru moda.
Fiecare dintre noi se regaseste aici...
Filmul este interesant pentru ca iti da un punct de vedere depre mai multe tipologii de femei. Multe dintre noi vor spune: "Sigur, sunt femei din filme, eu nu-mi permit asa ceva, eu nu am timpul lor, nu am... etc". Gresit, pentru ca de fapt, ne regasim fecare in acele ipostaze. In plus, urmarind acest film vei vedea cat este de important este sa ai o rochie de matase, o rochie imprimata, o pereche de salvari, bijuterii, broderii, rochii fluide din tricot.
Cam tot ce am povestit eu in articole pana acum, se regaseste in filmul asta.
In loc de concluzie...
... iti spun ca, inca o data, mi-am dat dreptate atunci cand spun ca o asfel de aventura, o iesire cu prietenele este potrivita uneori. Chiar daca ai o relatie de mai mult timp, mi se pare foarte bine sa mai faci o intalnire cu fetele din cand in cand, sa te redescoperi pe tine, sa mai stai putin cu tine...sa ai o seara cu fetele..
Te astept sa vorbim despre aceasta tema si despre pelicula "Sex and the city".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod