Tommy Hilfiger - Colecția pentru femei sezonul Toamnă-Iarnă 2016

Colecția pentru Femei Tommy Hilfiger Sezonul Toamnă/Iarnă 2016, Welcome to America, ridică ancora pentru a porni într-o călătorie transatlantică la New York City în anul 1920. Piesele tradiționale atemporale și favoritele vintage sunt reimaginate printr-o viziune proaspătă și veselă care este sofisticată, relaxată și rafinată.
Pornind de la referințele dure ale uniformelor utilitare până la influentele nautice și militare, cultura lumii vechi se întâlnește cu încrederea noii lumi; așteaptă-te să găsești o nouă interpretare asupra clasicului, în timp ce visăm la American Dream.

“Colecția noastră pentru sezonul de Toamnă’16 sărbătorește un stil luxury lejer, realizat manual”
, a declarat Tommy Hilfiger. “Look-ul reprezentativ al colecției combină croieli impecabile cu o mulțime de straturi și detalii foarte elegante; este simplu și distins.”

Acostarea 1: La Docuri

Detaliile Principale:
Inspirație nautică marinărească; Tonuri de alb si gri iernatic cu accente de bleumarin si roz; Dungi felurite. Materiale: Rochii – feminine din șifon fin, viscoză și mătase, imprimate; Denim inspirat de uniformele muncitorilor anilor 1920 . Imprimeuri, Modele, Finisaje & detalii dure: Imprimeuri stelare ; Imprimeuri cu inimi în miniatură ; Desene inspirate de tatuaje ;
Nasturi și insigne marinărești.
Stiluri Principale: Rochii cu imprimeuri nautice; Jachete clasice stil peacoat. Inspirații marinărești: Top-uri marinărești de inspirație vintage cu decolteu la spate; Pantaloni marinărești ; Pulovere tricotate cu ochiuri mari și detalii de sfoară ; Tricotaje “cumpără acum, poartă acum”: Dungi; Detalii tip plasă ; Pulovere: Pulovere si cardigane cu texturi groase; Tricotaje tip sfoară.
Paleta de Culori:  Alb de iarnă – alb clasic, lichior de ouă, gri deschis heather, gri mediu heather, excalibur; Accente –blush corai, rapture rose, albastru cobalt intens, bleumarin.

Acostarea 2: Antreprenori

Detalii Principale: Roșu, alb și bleumarin cu vișiniu și verde; Influențele utilitare se îmbină cu stilul romantic și feminin ; Imprimeuri Paisley ; Ținute sport. Materiale: Bluze feminine imprimate – mătase, bumbac faille și șifon cu volane, dantelă și detalii cu funde; Modele noi de pulovere cu țesătură bouclé
Pulovere cu mix de mohair ; Blană faux colorată – la ținutele de exterior, ca detalii în coliere și alte accesorii .
Imprimeuri, Modele, Finisaje & detalii dure: Paisley – la întreaga ținută sau doar detalii, jacard paisley; Combinat cu dungi pentru o viziune clasică Tommy ; Insigne din paiete – cu inserții de paisleys. Stiluri Principale: Ținute de exterior de inspirație utilitară– bombers, peacoats și cape;
Salopete inspirate de uniformele muncitorești ; Topuri din Jacard paisley cu pantaloni asortați slim-fit; Pantaloni cargo moderni; Denim elegant și șic; Pulovere largi cu detalii groase din tricot. Ținute Sport:
Pantaloni, colanți, topuri, bustiere și jachete pentru sala de sport; Protecție la impact  – bustiere cu suport încorporat ; Modelul iconic al steagului Tommy Hilfiger ; Materiale anti-odor și care nu rețin umezeala ; Confort fără cusături – pentru zero iritații. Paleta de Culori: Clasicele All-American – Roșu marte, bleumarin, albastru medieval, alb clasic; Accente utilitare – grena închis, gri carbon, măsliniu închis, smoală.

Acostarea 3: Timp Liber

Detalii Principale:
Moale, croieli ușoare si stratificări; Ținute de exterior; Paletă de bejuri și griuri naturale cu accente de negru, alb și galben; Atenție la detalii și texturi contrastante; Dungi .

Materiale: Crep prețios ; Model hibrid de cardigan și jachetă cu dublă față din jerseu și tricot; Rochie din sifon texturat cu detalii grosgrain ; Pulovere din pluș cu dungi de nailon ; Pulover din cașmir policolor. Imprimeuri, Modele, Finisaje & detalii dure: Influențe ale stilului sportiv College  – imprimeuri geometrice minimale și dungi; Imprimeuri florale și dungi. Stiluri principale:
Noi modele de pulovere College cu decolteu în V adânc; Ținute ușoare de exterior cu croieli feminine:
Geacă ușoară de damă umplută cu puf; Carouri în degrade; Detalii din blană faux ; Tweed din lână
Jachetă de lâna cu strat dublu și detalii din blană faux pe linia tivului; Pantaloni de alergat
Modele ușor de purtat – cape, ponchouri, cardigane și pelerine; Fuste și rochii plisate inspirate din modelul fustelor de tenis. Paleta de Culori: Bejuri – tannin, lichior de ouă, alb zăpadă, mocha bisque, nucă de cocos prăjită; Nuanțe de negru și griuri pale – meteorit, miez de noapte, pine grove, gri deschis, gri mediu, gri închis; Culori accent – roșu marte, galben cinteză.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod