Sense Limited Edition-spirit festiv

Extrem de pretioasa, noua linie Sense se intituleaza sugestiv Sense Limited Edition si epateaza prin materiale regale cu textura glam, design actual si imprimeuri sofisticate.
Pentru aceasta colectie capsula designerul Andreea Tincu a integrat elemente de croi atipice cu structura geometrica, dar a pastrat si liniile feminine care sa contureze silueta si implicit talia. In acelasi timp, piesele sunt gandite pentru a fi purtate in perioada Sarbatorilor fara prea mult efort, materialelel sunt usor de intretinut si outfiturile facil de accesorizat.

Grafismul dat de jocul de taieturi si efectele optice create de mixul de materiale opac- transparent- sunt cele care frapeaza  in momentul in care vizualizezi modelele de sezon.


Pe langa catifeaua premium care este in topul liniei SLE, vei remarca si variantele din dantela fina sau usor rigida, brocart elaborat si crep clasic.

Cromatica rochiilor SLE este una variata, tonurile jongleaza intre nuante de albastru petrol, grena nobil, navy, ocru intens sau imprimeuri inspirate din stampele japoneze sau printruri florale supersize cu aer artsy.

Rochiile se poarta in diferite forme, atat pe linia corpului cat si in clos, cu maneci lungi sau 3/4. Varianta cu umerii pe jumatate goi este foarte ingenioasa, atractiva, cu un croi complex.
Iar insertiile de dantela, drapajele asimetrice si detalii din broderie delicata aduc un plus de rafinament tinutelor.

Daca alegi sa poti o rochie SLE uni, atunci accesorizeaz-o cu un clutch statement sau cu o pereche de cercei glam si stiletto rafinat. Iar daca un model imprimat se potriveste cu stilul tau, atunci accesoriile cu design simplu vor veni in completarea look.ului tau festiv.

Pentru a vedea toate optiunile fascinante de sezon poti intra pe www.fashionsense.ro sau in oricare din magazinele Sense din tara.
Ai de ales intre multe modele wow!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod