Marks & Spencer aduce mai aproape de tine piesele MUST HAVE ale sezonului SS19

În sezonul de primăvară – vară 2019, colecția Marks & Spencer vorbește despre feminitate la timpul prezent, despre modernitatea subtilă și trendurile momentului, transpuse și reinterpretate în stilul caracteristic M&S, piesele devenind instant MUST HAVE pentru orice garderobă la zi.
Pe tot parcursul noului sezon, Marks & Spencer reflectă modul în care femeia modernă își alege piesele esențiale din garderobă, veritabilele MUST HAVE-uri ale sezonului regăsindu-se în colecția Marks & Spencer. Adaptarea stilului la nevoile și dorințele în continuă schimbare se regăsește în noua colecție de primăvară – vară 2019. Design-ul atent, mixul tăieturilor, finisajelor și al țesăturilor, reprezintă o abordare relaxată și modernă a stilului britanic feminin.


Paleta de culori, printurile și formele sunt atent alese pentru a se completa și a se pune reciproc în valoare. Stilul curat și piesele clasice transformă esențialul în conceptul câștigător al sezonului de primăvară - vară. Sezonul cald i-a inspirat pe designerii brandului să redefinească elementele de bază prin forme fresh și detalii jucăușe, începând cu piesele de lenjerie intimă – discrete și misterioase - și terminând cu articolele de îmbrăcăminte – trendy, moderne și fashionable.


Sentimentul escapist de vară este susținut de paleta de tonuri picante combinată cu nuanțe de pământ. Silueta relaxată este accentuată de țesături ce stimulează tactil simțurile, cum ar fi lâna sau mătasea, iar croiala încrezătoare și tăieturile precise fac ca piesele să se potrivească oricărei siluete. Versatilitatea rochiilor este celebrată cu ajutorul unei multitudini de stiluri accesibile, feminitatea fiind explorată prin intermediul unei viziuni moderne. Albul optic și răcoritor este elementul care întregește sezonul de primăvară cu cel de vară.


Colecția pentru bărbați din acest sezon se focusează pe stil, calitate, inovație și tăieturi – costume în nuanțe pastelate, cămăși Oxford sau pantofi sport cu o estetică modernă.

Marks & Spencer te ajută să identifici piesele esențiale în multitudinea de propuneri stilistice, pentru ca tu să investești în stilul tău și să îți construiești garderoba perfectă pentru acest sezon, optând pentru piese esențiale, valabile stilistic pentru multe sezoane viitoare.

În acest sezon, te încurajăm să îți reevaluezi garderoba pentru a face loc pentru lucrurile care contează și care îţi dau încredere în forţele proprii – piese chic, stylish și confortabile!


M&S PRIMĂVARĂ 2019



CĂMAȘĂ, 159 LEI

PANTALONI, 99 LEI

PANTOF, 145 LEI

M&S VARĂ 2019
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod