7 tendinţe în modă pentru toamna asta

Un nou sezon, o nouă identitate şi o nouă garderobă, acestea sunt îndemnurile stilistice cu care ne pregătim pentru sezonul toamnă-iarnă 2011-2012.
Un nou sezon, o nouă identitate şi o nouă garderobă, acestea sunt îndemnurile stilistice cu care ne pregătim pentru sezonul toamnă-iarnă 2011-2012.
Tendinţele acestui sezon pun în antiteză stilul masculin cu cel feminin, aşa că poţi alege fie un look hot într-un costum bărbătesc sau unul girlish într-o ţinută retro, potrivit specialiştilor Stilago.

 

Masculin-chic

În noul sezon, influenţele masculine sunt mai puternice ca oricând. Designerii propun o întreagă selecţie de haine împrumutate parcă din garderoba iubitului, de la pantalonii masculini, la cravate, papioane, smokinguri sau chiar caschete de militari.
 

 

Stilul retro - anii '60

La cât de retro sunt unele dintre piesele propuse pentru noul sezon, vei putea fi uşor confundată cu un personaj din anii '60. Croiala evazată, culorile puternice, talia nedefinită, volumetriile şi o alură de femeie cu atitudine sunt câteva dintre propunerile designerilor dacă vrei să adopţi un stil retro şi foarte rafinat.
 

Extravaganţa blănurilor

Dacă vrei să fii fabuloasă în noul sezon nu trebuie să îţi lipsească din garderobă o haină din blană artificială. Mai mult, noul sezon îţi dă un îndemn la extravaganţa propunând blănuri în cele mai opulente culori în funcţie de cât de nonconformistă eşti.

 

Puterea carourilor

Stilul britanic şi stilul scoţian revin în forţă în noul sezon prin imprimeul în carouri. Alege un palton, un costum sau poate o rochie cu acest imprimeu şi îmbrăţişează instant eleganţa englezească.
 

Jungla urbană

De la printuri fioroase cu animale ale pădurii până la unele dramatice înfăţişând păsări, vieţuitoarele sunt des întâlnite în propunerile designerilor pentru sezonul de toamnă-iarnă. Fie că optezi pentru o ţinută de zi sau pentru o rochie de seară, nu te sfii să optezi pentru un imprimeu "animalic".
 

Jonglează cu nuanţe pământii

Pentru că vorbim despre sezonul de toamnă-iarnă este inevitabil să nu menţionăm o cromatică închisă, pământie, dar într-o gamă mult mai variată. Trecând prin mixuri cu portocaliu, roşu sau violet, tonurile pământii trebuie să se regasesca cel puţin într-o piesă din noua ta garderobă.

 

Contrastul alb-negru

Cu o combinaţie alb-negru este greu să dai greş atunci când îţi compui o ţinută, pentru că acest contrast este un clasic în materie de styling. Fie că este vorba de o blană pictată în alb negru, carouri în stil şah, buline sau chiar imprimeul floral, joacă-te în noul sezon cu aceste două non-culori pentru a compune cele mai spectaculoase ţinute.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mihai pe 31 Aug 2012, 23:38
    Vrei sa te simti confortabil?

    Adidasi si Haine Online Haine & Adidasi de Firma Pret Mic ! Livrare in 24 ore - Comandati Acum http://originals.ro/91800org

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod