Zodia lui: Ce trebuie să ştii dacă locuiţi împreună

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Traiul în doi este cel mai bun test pentru un cuplu. Numai aşa îţi cunoşti cu adevărat iubitul, îi descoperi tabieturile dar şi obsesiile sau obiceiurile enervante. Zodia lui îţi spune ce

Traiul în doi este cel mai bun test pentru un cuplu. Numai aşa îţi cunoşti cu adevărat iubitul, îi descoperi tabieturile dar şi obsesiile sau obiceiurile enervante.

Zodia lui îţi spune ce anume îi place şi ce nu când vine vorba de traiul în comun. Ar putea fi complet încântat să te aibă prin preajmă, sau, din contră, ai putea să descoperi că este o fire solitară, care are nevoie de mai multă intimitate şi un spaţiu personal foarte bine delimitat.

Descoperă cum îl influenţează elementul zodiacal din acest punct de vedere:

Semnele de Foc (Berbec, Leu, Săgetător)
Este un bărbat activ care are nevoie de spaţiul său propriu.

Nu îi este tocmai uşor să împartă locuinţa cu cineva, de aceea ar fi indicat să aveţi fiecare zona lui separată pentru momentele în care aveţi planuri diferite de petrecere a timpului. Semnele de foc iubesc să facă mişcare. O sală de fitness în apropiere sau un aparat pentru exerciţii acasă este ideal pentru ei.

Semnele de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător)
Semnele de aer sunt firi sociabile.

Trebuie să fii pregătită pentru multe vizite şi zile în care casa va fi plină de prieteni. O zonă de distracţie este esenţială, fie că e vorba de un colţ în care amenajaţi jocuri video sau chiar o masă pliabilă de ping-pong. Nativii din semne de aer sunt foarte orientaţi către tehnologie şi gadgeturi, prin urmare nu încerca să le excluzi din viaţa lui.

Semnele de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn)
Nativii din semne de pământ sunt senzoriali, percepând accentuat cu toate simţurile tot ceea ce este în jurul lor.

O locuinţă care să le ofere confort şi o atmosferă relaxantă este ideală pentru ei. Iubesc natura, motiv pentru care un parc în apropiere ar fi perfect! Preferă să locuiască la curte, iar gătitul şi grădinăritul sunt adevărate hobby-uri pentru ei.

Semnele de Apă (Rac, Scorpion, Peşti)
Zodiile de apă iubesc să primească rude în vizită, adoră mesele împreună şi muzica bună.

Un spaţiu de relaxare este ideal pentru ei, foarte confortabil şi amenajat cu stil. O locuinţă în apropierea unei ape le oferă linişte şi o stare de bine. Sunt absolut necesare zonele care promovează creativitatea, în care ar putea fi amplasate un instrument muzical, un şevalet sau orice alt obiect inspirat de pasiunile sale.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod