Zodiile care fac primul pas într-o relație: Sunt îndrăznețe și cuceritoare

De cele mai multe ori, e nevoie să facă cineva primul pas pentru ca o relație să se înfiripe. Aceste zodii nu se tem să ia inițiativa.
Dragostea la prima vedere, cand ambii parteneri sunt imediat pe aceeasi lungime de unda, este foarte rara. De obicei, relatiile sunt rezultatul indraznelii – cineva trebuie sa-si ia inima in dinti si sa faca primul pas. E un risc asumat, dar numai cine nu incearca nu castiga, iar norocul, dar si dragostea, tin cu cei curajosi. Aceste zodii nu se tem sa faca primul pas intr-o relatie:

Capricorn


Capricornii nu obisnuiesc sa astepte pe cineva sa se apropie de ei. Oamenii din aceasta zodie tind sa-si dea seama de la prima vedere daca ii intereseaza cineva, asa ca nu le place sa piarda timpul.
Daca un Capricorn a atras de tine, vei afla imediat.

Sagetator


Sagetatorului ii place sa vaneze, dar stie si ca trebuie sa inceapa cineva. Asa ca incepe sa faca niste glume si aluzii care unora le pot parea subtile, dar daca petreci destul timp cu un Sagetator, vei observa ca in scurt timp devine mai indraznet. Aceasta zodie are o legatura naturala cu multi oameni si nu-i place sa piarda nicio ocazie, astfel ca nu ezita sa faca primul pas daca este interesat de o relatie. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod