Momentul în care te simţi frumoasă, în funcţie de zodia ta

Când crezi că arăţi cel mai bine? Atunci când abia ai ieşit din salonul de înfrumuseţare sau după o noapte de amor? Află aici!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Un mediu confortabil şi oamenii de care te înconjori, în special cei pe care îi iubeşti, te fac să arăţi minunat.

Înfloreşti de sărbători, adunări şi zile de naştere, tot ce implică familie, mâncare şi distracţie. Fericirea se vede pe chipul tău!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Străluceşti atunci când te afli într-un mediu educativ, de învăţare, mai ales unul în care există o mulţime de discuţii şi schimburi de idei.

Educaţia arată bine pe lângă tine, iar tu arăţi cel mai bine atunci când eşti stimulată şi provocată intelectual.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ştii acei oameni care arată uimitor atunci când sunt îndrăgostiţi?

Asta eşti tu! Când eşti îndrăgostită, ochii tăi radiază, zâmbetul este orbitor şi emani fericire prin toţi porii. Lucrul amuzant este că iubitul tău nici nu trebuie să fie lângă tine ca să arăţi aşa!

Leu(22 iulie - 22 august)

Eşti genul de persoană care atrage atenţia aproape tuturor.

Eşti întotdeauna aranjată, îngrijită şi încrezătoare. Intri într-o cameră, toţi ochii sunt pe tine, iar tu adori acest lucru. Devii şi mai frumoasă când oamenii se uită la tine, eşti ca o floare care înfloreşte datorită soarelui.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Arăţi cel mai bine atunci când ai răspunsul la o problemă pe care nu o poate rezolva nimeni.

Te mândreşti cu cunoaşterea multor informaţii şi îţi place să îţi arăţi inteligenţa şi priceperea. Dacă ai vorbele la tine şi ştii cum să obţii ceea ce vrei, te simţi plină de încredere şi specială.  

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Când eşti printre prieteni, străluceşti.

Ai o grijă deosebită când te pregăteşti să ieşi să socializezi şi te simţi şi mai bine atunci când eşti cu oameni caere te înţeleg şi te iubesc. Vrei ca toată lumea să se simtă la fel de fericită ca şi tine, iar tu te vei simţi superb dacă acest lucru se întâmplă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Probabil că nu e o surpriză faptul că, atunci când simţi ceva la intensitate maximă, te simţi cea mai tare.

Ai putea fi supărată sau fericită, dar există o combinaţie între tine şi o emoţie majoră care te face să arăţi extrem de bine. Poate că se întâmplă acest lucru pentru că te implici trup şi suflet în acel moment.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Când eşti stimulată de ceva nou, eşti foarte atrăgătoare.

Înfloreşti atunci când înveţi ceva, când treci prin schimbări, filosofii provocatoare, tradiţii şi obiceiuri străine. Nu e vorba că nu te simţi ok atunci când te ocupi de aceleaşi lucruri vechi zi de zi, ci doar că arăţi superb în condiţii inedite.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Eşti cea mai atractivă atunci când râzi şi eşti relaxată.

Nu eşti întotdeauna o persoană relaxată şi ai tendinţa de a fi destul de rezervată, aşa că atunci când râzi din suflet, practic te răcoreşti şi descoperi acea parte necunoscută a ta!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Cel mai bine arăţi atunci când ieşi din duş.

Îţi place să nu ştii ce îţi pregăteşte ziua şi ce lucruri minunate se vor întâmpla. Atitudinea ta optimistă te face extrem de frumoasă!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Ai putea fi propria ta muză datorită faptului că arăţi atât de bine atunci când eşti în miezul unui proiect creativ.

Indiferent dacă eşti un artist sau nu, energia ta şi concentrarea cu care te ocupi de pasiunea ta te face să arăţi uimitor.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Arăţi cel mai bine atunci când te provoci singură şi reuşeşti mai mult decât de aşteptai.

Îţi place să câştigi, dar mai ales să ai reuşite la lucruri care îţi păreau imposibile. Continuă să ceri cât mai mult de la tine, iar mândria se va vedea pe chipul tău.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod