Latura întunecată a fiecărui semn zodiacal

Se spune adesea că nu există oameni perfecți și că toți avem defecte. Da, numai că aceste defecte diferă de la om la om. Descoperă latura întunecată a fiecărui semn zodiacal!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Acest semn nu se teme să fie agresiv, punându-se întotdeauna pe primul loc.

Acest egoism adăugat la un anumit autoritarism poate genera unele dușmănii față de nativii din Berbec.

Practicarea altruismului și relaxarea pot fi strategii pentru nativii acestei zodii de a lupta împotriva acestor impusuri întunecate.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Hotărât și obsedat de control, unul dintre principalele defecte ale Taurului este încăpățânarea lui împinsă la limită.

Dificultatea de a schimba punctul de vedere și de a da spațiu celorlalți este una dintre marile probleme ale nativilor acestei zodii care, astfel, își pot face și unii dușmani pe parcurs.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii critică orice și pe oricine foarte ușor. Și în timp ce se dedică acestei sarcini, ajung să nu se concentreze asupra propriilor activități, lăsând proiecte nefinalizate și idei neîmplinite.

A se concentra pe ceea ce trebuie și a privi mai mult partea bună a lucrurilor poate fi un sfat bun pentru oricine din acest semn.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Sensibilitatea Racului poate deveni excesivă și poate face să fie destul de dramatică și predispusă să facă o furtună într-un pahar cu apă.

Viziunea sa pesimistă și victimizantă despre sine ajunge să facă din nativii acestei zodii niște oameni foarte nesiguri și cu puțină încredere în sine, aspecte pe care ar trebui să încerce să le schimbe.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nativii Lei au nevoie de multă recunoaștere pentru a-și menține stima de sine ridicată.

Acest lucru îi face să fie persoane extrem de solicitante,  complicate și dificil de trăit, lucrat sau interacționat cu ele.

Aceste exagerări pot determina Leul să adopte o atitudine de superioritate, care nu este întotdeauna privită cu ochi buni de alții.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nativii Fecioară pot fi obsedați de echilibru și puțin toleranți la surpriză și la neașteptat.

Îngrijorarea constantă și exagerată este o altă caracteristică a Fecioarei care îi provoacă mari suferințe nu doar ei, cât și celor din jur.

Relaxarea și renunțarea la controlul asupra tuturor sunt sfaturi de top pentru o Fecioară care caută să-și îmbunătățească relațiile cu ceilalți.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Cu o dispoziție proastă și nehotărâți, nativii din Balanță sunt foarte nesiguri și, prin urmare, trăiesc în căutarea aprobării și recunoașterii.

Recuperarea încrederii de sine este fundamentală și poate face diferența în modul în care nativii acestei zodii relaționează cu ceilalți.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Foarte centrați pe sine, nativii Scorpion sunt egoiști.

Numai opiniile lor contează și pot deveni posesivi, suspicioși și răzbunători.

Aceste lucruri dăunează relațiilor nativilor acestei zodii care trebuie să aibă încredere și să creadă mai mult în ceilalți.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Aroganța nativilor din Săgetător le poate aduce unele dușmănii.

Săgetătorul nu se gândește de două ori înainte de a fi dur sau chiar de a-i răni pe ceilalți.

El nu renunță la punctul lui de vedere și la ideile lui, ceea ce poate duce la multe fricțiuni.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Foarte autoritari, Capricornilor le este greu să-i accepte pe ceilalți, deoarece sunt foarte moraliști, în ciuda faptului că în practică își realizează puține idei.

Ambițioși și egoiști, ajung să înstrăineze oamenii cu atitudinea lor serioasă și rigidă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Intitulat cel mai egocentric semn al zodiacului, Vărsătorul se ceartă adesea ori de câte ori ideile lui nu sunt susținute de alții.

Insensibil și capricios, Vărsătorului îi place să fie admirat, dar nu oferă întotdeauna motive pentru ca acest lucru să se întâmple.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Nativii din Pești sunt visători, dar au mari dificultăți în a-și îndeplini obiectivele.

De asemenea, tendința lor de a se victimiza nu este foarte apreciată de ceilalți.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod