Horoscopul săptămânii 9-15 martie. Află previziunile pentru zodia ta!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă a avut loc recent un episod neplăcut între tine și partenerul de viață, în această săptămână problemele dintre voi vor dispărea. Ar fi indicat să aflați de la ce au pornit probeleme între voi și să încercați să le rezolvați atunci când apele sunt liniștite. Dacă ești singură, primele zile ale acestei săptămâni vor fi invadate de o persoană pe care nu ți-o dorești în viața ta. Poate fi vorba despre un fost iubir sau despre un coleg disperat.

Tânjești sus, dar nu ai o bază reală pentru îndeplinirea viselor tale profesionale. Din când în când, cum ar fi în această săptămână, e necesar să revii cu picioarele pe pământ înainte de a pierde bani, timp și renume. Încearcă să evoluezi treptat, să iei lucrurile pas cu pas și să nu sari etape!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ai face bine să îți faci mai mult timp pentru persoanele dragi, în special dacă le-ai neglijat în ultima perioadă. Aici este vorba în special de partenerul de viață, care tânjește după mai multe momente de intimitate cu tine. Dacă ai copii, sănătatea acestora va fi prioritatea ta și îți vei dedica lor tot timpul.

În această săptămână vor avea loc îmbunătățiri în ceea ce privește relațiile profesionale. Colectivul și superiorii tăi sunt mai deschiși spre a-ți asculta ideile, iar tu mai puțin acidă și supărăcioasă. Nu vei evolua în carieră dacă nu există înțelegere între tine și cei din jur, așa că fă tot posibilul să o obții. Doar așa vei reuși să câștigi mai mulți bani!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Familia și partenerul de viață ar trebui să fie pe primul loc în această săptămână. Cu toate că nu ai suficient timp pentru a le face pe toate, dorința de a-i împăca pe cei dragi va fi apreciată. Încearcă totuși să nu renunți complet la tine, pentru că a-i mulțumi doar pe ceilalți îți compromite liniștea și fericirea.

Nu vor exista modificări ale situației tale financiare în această săptămână, cu toate că ți-ai dori. Încercările tale de a câștiga mai mulți bani eșueză, pentru că unele proiecte în care ești implicată se vor bloca definitiv. Caută totuși să nu te lași prea mult afectată de acest lucru!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă în primele zile ale săptămânii vei reuși să îi mulțumești pe cei dragi, nu același lucru se va întâmpla imediat apoi. Tensiunile dintre tine și partener vor ajunge la cote maxime din cauza crizelor de gelozie din partea acestuia sau a unor incidente exterioare relației. Încearcă să nu spui lucruri pe care ai putea să le regreți ulterior!

Astrele îți recomandă să eviți deplasările în interes de serviciu sau orice activitate în afara biroului sau incintei în care activezi. Riscul de accidentări, îmbolnăviri sau pierderri financiare sunt destul de mari în aceste zile. De asemenea, evită tranzacțiile sau semnarea oricăror documente oficiale.

Leu(22 iulie - 22 august)

Comunicarea dintre tine și partener va fi mai eficientă în aceste zile, în special la finalul acestei săptămâni. Veți reuși să ajungeți la un numitor comun în ceea ce privește diverse chestiuni recente asupra cărora nu vă puteați pune de acord. Cel mai probabil, e necesar ca amândoi să faceți unele compromisuri.

Acționezi riscant și, de această dată, câștigi. Nu e o regulă, așa că nu te baza pe această tehnică de acțiune. Banii sunt o prioritate pentru tine în acest moment și nu te vei lăsa până nu vei obține ceea ce ți-ai propus. În această săptămână vei culege primele roade ale muncii tale!

Citește și: Horoscopul lunii martie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Viața ta sentimentală nu traversează cea mai bună perioadă a ei. Se pare că relația de cuplu în care ești implicată este tot mai aproape de final și nu poți faci nimic pentru a schimba ceva. Încearcă să gândești pozitiv, pentru că toate se întâmplă cu un motiv. Nu ai de unde știi că nu vei fi mai fericită așa!

În această săptămână vei avea parte de mai multe cheltuieli care îți vor goli buzunarele. Cu toate acestea, investițiile sau achizițiile pe care le faci îți oferă la schimb confort și siguranță. Nu vei pierde acești bani, așa că nu ai motive să fii tristă!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

E prea important orgoliul pentru tine pentru ca lucrurile să funcționeze în relația în care ești implicată. Se pare că nu ești dispusă să faci nimic de dragul partenerului, fără să primești ceva la schimb. O astfel de atitudine va duce la despărțire, fără doar și poate. Dacă ești singură, pretențiile tale exagerate te îndepărtează de șansa de a întâlni pe cineva cu care poți începe o poveste de dragoste.

Săptămâna aceasta este numai bună pentru a te concentra pe tine și pe nevoile tale. Începe să investești mai mult în sănătatea și aspectul tău fizic, pentru că astfel vei avea o viață mai bună. Un abonament la sală, o serie de ședințe de masaj, o sesiune de shopping și o vizită la coafor poți fi doar câteva idei prin care îți demontrezi că te iubești!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Lucrurile încep să se îndrepte pe plan sentimental în această săptămână. Neînțelegerile dispar, planurile sunt puse în aplicare și se zărește puțin mai multă afecțiune între tine și partener. Încearcă să te menții pe această linie! Dacă ești singură, atenția ta se va îndrepta pe cu totul alte lucruri decât dragostea, dar asta e ceea ce te face fericită.

Nu o duci rău pe plan financiar, dar și dacă ai duce-o, astfel de probleme precum cele care apar în această săptămână merită orice efort sau compromis. O problemă dentară sau una care necesită intervenții estetice este pe lista priorităților în aceste zile. Dacă nu te descurci cu banii, nu ezita să ceri un împrumut de la o persoană apropiată.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Un eveniment imprevizibil e pe cale să aibă loc în această săptămână. Chiar dacă te sperie schimbare, vei reuși să faci față provocărilor din viața personală. Sunt posibile în egală măsură atât despărțirile, cât și împăcările. Dacă ești singură, nu este exclus să întâlnești o persoană care te poate face să îți pierzi mințile. Astrele îți recomandă prudență.

Se pare că viața sentimentală în ocupă mintea și aproape tot timpul, așadar cariera și banii vor fi neglijați în aceste zile. Din păcate, din cauza faptului că nu te poți concentra la serviciu, există riscul să fii sancționată sau cel puțin mustrată de superiorii tăi.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ești destul de irascibilă în această săptămână, fapt pentru care tevei aprinde destul de ușor din nimicuri. De aici până la confruntări majore cu partenerul de viață nu mai este decât un pas. Dacă nu reușești să îți ții impulsivitatea în frâu, atmosfera dintre voi se va degrada simțitor.

Evită deplasările profesionale și afacerile în această săptămână, pentru că rezultatele nu vor fi cele dorite de către tine. Nu îți pierde timpul cu ceea ce nu merită, ci mai degrabă te-ai concentra să ajungi la un consens cu partenerul de viață asupra bugetului comun.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ești pregătită pentru schimbare, cel puțin în ceea ce privește viața ta amoroasă. Dacă relația în care ești implicată nu te face fericită, e posibil să pui piciorul în prag și să spui stop. Dacă lucrurile dintre tine și partener merg bine, faci un pas înainte pentru a trece la următoarea etapă în relație. În cazul în care ești singură, decizi să te reinventezi, pentru a atrage mai mulți admiratori de partea ta. Vei avea succes!

Există riscul unor cheltuieli inutile în această săptămână, așadar astrele te sfătuiesc să fii foarte atentă la intențiile celor din jur. Nu te manipulată de vorbe, chiar dacă vin din partea unor persoane pe care crezi că le cunoști bine. Puțin scepticism nu strică niciodată!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Atmosfera dintre tine și partener va fi destul de tensionată în această săptămână. Instabilitatea ta emoțională și faptul că nu ești constantă în ceea ce spui sau faci îl va contraria pe cel de lângă tine. E doar o chestiune de timp până vei ajunge să fii pusă să alegi între a fi singură sau a continua relația.

Muncește cu aceeași sârguință ca și până acum, chiar dacă nu obții rezultatele cu care te-ai obișnuit. Banii sunt importanți pentru tine, dar dacă ai ajuns totuși la un anumit nivel, astrele te sfătuiesc să încetinești ritmul și să te bucuri de ce ai.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod