Horoscopul săptămânii 9-15 decembrie. Află previziunile pentru zodia ta!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Este foarte important ca în acest început de săptămână să nu spui vorbe la nervi. Atât timp cât există riscul să regreți ce spui, mai bine ai alege calea sigură și ai vorbi strict și la obiect. Fie că este vorba de partenerul de viață sau de unele rude foarte apropiate, nu lăsa impulsivitatea să îți ghideze acțiunile.

Pe plan financiar, lucrurile nu se vor schimba pentru tine în aceste zile, însă vei cunoaște o îmbunătățire pe plan profesional. Vei reuși să te ocupi de mai multe lucruri deodată și să finalizezi sarcinile restante. După acest pas, va urma o perioadă cu mai multă relaxare și cu o atmosferă mai plăcută la locul de muncă.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Tu și partenerul tău veți avea o relație mai tensionată începând din această săptămână. Unele probleme cu care o să vă confruntați o să vă pună în dificultate și o să vă testete relația. Astrele te sfătuiesc să fii mai atentă la detalii și să te gândești de două ori înainte de a deschide subiecte de discuții delicate!

Nu vor exista schimbări ale situației tale financiare în aceste zile. Cu toate acestea, săptămâna va fi intenstă și plină de reușite pe plan profesional. Ai multă energie și ambiție, așadar ocupă-te în special de sarcinile sau proiectele cu grad de dificultate ridicat.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Cearta poate fi productivă, așa că nu trebuie să o eviți, în special dacă este vorba despre partenerul de viață. Discută deschis despre problemele pe care le întâmpinați și spune tot ceea ce te nemulțumește, chiar dacă în opinia lui sunt nimicuri. Există riscul ca lucrurile să degenereze uneori, dar nu va fi nimic ieșit din comun sau grav.

Cufărul cu bani începe să se golească, fapt pentru care ar trebui să începi să faci economii. Urmează o perioadă solicitantă financiar, dat fiind faptul că Sărbătorile se apropie cu pași repezi, așadar nu îți mai poți permite traiul de până acum!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu o duci prea bine pe plan amoros, iar această săptămână va veni cu multe încercări în dragoste. Pe zi ce trece descoperi lucruri noi despre partenerul de viață, iar acestea nu sunt întotdeauna plăcute. Secretele nu ți-au plăcut niciodată și ți-au creat mereu probleme, de aceea acum vei începe să fii temătoare și sceptică cu privire la viitorul relației tale.

Săptămâna aceasta ar trebui să te axezi mai mult pe relațiile profesionale, decât pe producerea banilor. Este foarte important să te înțelegi bine cu cei din jurul tău, în special cu partenerii și colegii, pentru că munca în echipă este cea care îți poate aduce succesul pe care ți-l dorești.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Leu(22 iulie - 22 august)

Astrele te sfătuiesc să renunți la dependența față de partenerul tău și să te concentrezi mai mult pe viața ta, pe acea bucățică din care el nu face parte. Petrece mai mult timp cu prietenii tăi și cu tine de una singură, pentru că doar așa vei reuși să îți păstrezi identitatea, să fii respectată și fericită.

Săptămâna aceasta ai șansa de a cunoaște unele persoane menite să îți schimbe în bine viața profesională și viitorul financiar. Este important să faci o selecție atentă, pentru că nu toate au intenții bune. Pentru a putea ajunge acolo unde îți dorești, cât mai rapid posibil, e necesar să lucrezi în echipă.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta va fi puțin mai agitată decât cea anterioară, însă nu se va întâmpla nimic notabil sau grav. Relația de cuplu în care ești implicată va trece atât prin momente bune, cât și mai puțin bune, dar tu și partenerul tău formați o echipă sudată care poate depăși toate obstacolele. Orice ceartă se va încheia cu o împăcare pasională!

Săptămâna aceasta vei întâmpina unele probleme cu banii și, din păcate, acum aveai cea mai mare nevoie de ei. Perioada cadourilor a început de curând, însă tu deja ți-ai epuizat resursele financiare și mai ai încă multe de cumpărat. În cazul în care observi că nu ai cum să te redresezi, încearcă să creezi tu singură daruri pentru cei dragi. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta vei ignora total sectorul sentimental din cauza lipsei timpului. Vei fi atât de ocupată cu munca, încât vei uita de multe ori că ai o familie sau un partener stabil. Chiar dacă celor dragi nu le va conveni situația în primă fază, aceștia vor ajunge să te înțeleagă, să creadă în visurile tale și să te susțină!

Începutul acestei săptămâni va veni cu dificultăți financiare pentru tine. Din păcate, nu vei avea banii necesari pentru a finaliza un proiect sau pentru a plăti unele facturi mai vechi. Vestea bună este că nu vei fi nevoită să aștepți prea mult ca să poți rezolva situația, pentru că la final de săptămână vei primi o sumă de bani neașteptată. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Traversezi o perioadă mai încordată în ceea ce privește dragostea, în special dacă te-ai implicat recent într-o relație. Astrele te sfătuiesc să nu crezi în vorbe, ci să îți îndrepți atenția spre fapte. Nu este exclus să descoperi lucruri înfiorătoare despre persoana de care te-ai îndrăgostit.

Stai bine la capitolul comunicare în această săptămână, fapt pentru care ai putea obține beneficii financiare pe care nu le meriți în mod deosebit. Ești convingătoare și atragi de partea ta numai oameni care te pot ajuta în carieră și în viață, la modul general.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Comunicarea este foarte importantă în această săptămână și îți poate scuti relația de multe neplăceri. Orice nelămurire ai avea, discută cu partenerul de viață și consultă-te cu acesta indiferent de importanța problemelor pe care le întâmpini. Dacă ești singură, trebuie să ai mai multă încredere în tine, pentru că acest lucru este foarte atractiv.

Situația ta financiară nu este una prea bună, așadar vei fi nevoită să renunți la stilul de viață cu care te-ai obișnuit până acum. Astrele te sfătuiesc să încerci să îți găsești un extra-job, dar nu îți recomandă să renunți la cel actual în căutarea unuia mai bine plătit. Nu e momentul pentru schimbări atât de drastice!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă ești singură, va fi o săptămână de excepție pentru tine. Ai mari șanse să îți cunoști alesul inimii, însă înainte de a știi asta, va exista o perioadă de mari tatonări, atacuri, flirturi și gesturi de afecțiune. Vei avea parte de acea dragoste tipică cu fluturi în stomac și întâlniri romantice.

Ai putea avea parte de surprize mari în ceea ce privește sectorul financiar în această săptămână. Numeroase oportunități profesionale îți vor ieși în cale, așadar nu îți fie teamă să faci investiții, tranzacții sau negocieri. Este clar că a sosit momentul tău, momentul în care te vei afirma cu orice preț!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Primele zile ale acestei săptămâni vor fi destul de agitate din cauza unor vești pe care le vei primi. Informațiile care îți ajung la urechi sunt bârfe din trecutul partenerului de viață, iar asta te face să îți pierzi încrederea în el sau cel puțin să începi să ai dubii. Nu îți fie teamă să îl confrunți, cu toate că ai emoții că ceea ce va spune va fi exact ceea ce nu vrei să auzi.

Ai ocazia să te remarci la locul de muncă în această săptămână și să te poziționezi exact acolo unde meriți. Cu toate acestea, în ceea ce privește banii nu vor exista mari modificări. Se poate ca în weekend să cheltui mai mult decât în mod normal, fapt pentru care te-ai putea simți ușor destabilizată.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Pești(19 februarie - 20 martie)

Chiar dacă în cursul săptămânii nu ai prea mult timp pentru ieșiri, întâlniri sau seri romantice, în weekend le poți avea pe toate dacă te organizezi eficient. Cea mai mare atenție ar trebui să o primească partenerul de viață, chiar dacă relația cu acesta este una de lungă durată sau una la început de drum. Focul iubirii trebuie menținut indiferent de vârstă!

Banii nu sunt un punct de interes pentru tine, dar poate asta se întâmplă pentru că nu întâmpini neplăceri pe acest plan. Pentru că te bucuri de o perioadă înfloritoare în carieră și o duci bine și financiar, astrele te sfătuiesc să te axezi pe acele sectoare ale vieții tale în care ai lipsuri!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod